Brezilyalı Ronaldo mu, İbrahimoviç mi?

Bugünün abdurrahman çelebileri koç muamelesi görürken ,

bazı yorumlar son derece normal garipsemiyorum .

kesinlikle farklı futbolcular ama takımımda ronaldoyu isterim

İbra kadabra, beckham , zizu biraz pirlo bunlar futbolcu değil. Bunlar ucube. Sıradan oyuncuların iyileriyle kıyaslanmaları haksızlık.

Bari konu açarken 'o mu bu mu?' Daha anlamlı şeyler yazsak? Ne bileyim, topçuların resimleri, kariyer özetleri falan?

Bir futbolcu bir maçta yada bir sezonda isterse dünyanın en iyi futbolunu oynasın bir sezonla sınırlı kalınca bir anlamı kalmaz. Messi ve C. Ronaldo'ya iyi dememin sebebi sürekliliklerinin olması ikisi de neredeyse son 6 sezondur müthiş oynuyor 90lara bak bakalım bunlara yaklaşabilen kim varmış. 3 sezon daha böyle oynarlarsa gelmiş geçmiş en iyi iki oyuncu olurlar. Ronaldinho belki ikisinden de yetenekliydi ama mükemmel oynadığı futbol 2003-2006 yılları arasındaydı. En iyi olmak için sadece yetenekte yetmiyor.

Ronaldo, sürekli tek takımda kalmayıp başka takımları gezmesine rağmen her takımda her sezon istikrarlıydı. Zidane ve Ronaldo gerçekten istikrar konusunda çok iyilerdi. Ronaldo, müthiş bir sezon geçirirken 1998'de Milli Takımını finale taşıyanlardan biri olmuşken final maçıyla birlikte her şey tersine döndü. Bitmek bilmeyen sakatlıkları yaşadı. Ona rağmen 2002'den 2006'ya yine kalitesini az çok gösterdi.

İbra yetenekli ama Ronaldo çok farklı bir klasmandaydı. Açık ara hatta seçim bile yapmaksızın Ronaldo.

Ben yaşım gereği Ronaldo'yu çok aklım başımda izleyemedim. İzlediğim ve hatırladığım kadarıyla, videolarından gördüğüm kadarıyla gerçekten denildiği kadar iyi.

Ama İsveç için oynadığı için Ibo'ya verdim oyu ;)

Yahu bu nasıl iş ciddi ciddi katılanların 4'te 1'i İbra'ya oy vermiş...La yaşınız bu kadar mı küçük izlemediyseniz oylamaya girmeyin kardeşim..Ayıp denen birşey var modların şu ankete müsaade etmesi Ronaldo'ya başlı başına bir hakarettir... Bırak Ibra'yı diğer Ronaldo bile No:9 'la kıyaslanmaz..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=m8bZhNBQktQ[/media]

Her golü sarı kartlık kaleciyle dalga geçmekten..

Bu Ronaldo'ya hakarettir. Kilitlik konu net, ama kalsın biraz daha ;)

Hiç sevmem kilit+ban tarzı ergen muhabbetleri ama bu konu kilit+ban+6 ay hapis cezası gerektiriyor..

Hakaret değil insanlık suçu işlenmiş..

Bu ibra diyen ergenlerin içinde portekizli hıyar Ronaldo'yu ibra'dan iyi gören vardır kesin..

Brezilyalı Ronaldo dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 3-5 topçusundan biri..

Portekizli armutu 5 sene sonra kimse hatırlamaz..

Ronaldo dedim.İbrahimovic Brezilya'lı olsaydı işler farklı olabilirdi.Mesela şu an dünya şampiyonu olabilirdi Brezilya.

Futbol olduğundan beri kalecileri bu kadar yatıran başka golcü daha gelmedi. Adamın sırtı dönükken topu aldığında indirdiniz-indirdiniz yoksa bir daha yetişemezdiniz.

ronaldo eğer sakatlıklar yaşamasa maradona,pele şuan konuşulmuyordu henüz 19 yaşında uçuyordu ibra ise isveçli olmanın dezavantajını yaşadı 1.92 olmasına rağmen inanılmaz atletik ama çok az kafa golü olan belkide bir daha gelmeyecek türden forvet ama yinede ronaldo

Ronaldo. Tartışmasız...

Geri
Üst Alt