Bright Osayi-Samuel: "Nefsi müdafaaydı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1711379903079.webp

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Bright Osayi-Samuel, Trabzonspor ile oynadıkları olaylı maçla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Osayi-Samuel, karşılaşmanın ardından sahaya giren taraftara yumruk attığı olayla ilgili Score Nigeria'ya konuştu;

"Taraftarlar takıma saldırdı, bazılarının üzerinde silah vardı. Takım arkadaşlarımın vücudunda kesikler ve morluklar vardı. Bazıları gerçekten korkmuştu, bazıları da takımı savunmak için bana katıldı. Takımımı savunmak zorundaydım, nefsi müdafaaydı, olan bu"

[NTV Spor]

Şunlara 1 haftadır açıklama fırsatı verip mağdur edebiyatı yaptırdılar sevkleri yapmayarak. Bıçağından tut, silaha kadar uydurma şeyler söylediler, Ts topçularının ağzından gerçek olmayan sözler bile yazdılar.

Osayi'nin beyanı da esas alınarak PFDK tarafindan değerlendirme yapılmalı

Sen ne kadar katıksız bir onun bunun çocuğu çıktın böyle it herif.

İlk bıçak dediler sonra şiş şimdide silah bu işin sonu nükleer bombasına doğru gidiyor.

Sen ne kadar katıksız bir onun bunun çocuğu çıktın böyle it herif.

Burada söyleyeceği her şey virgülü, noktasına kadar fenerbahçe tarafından eline verilmiştir. Bu metindeki karaktersizlik ve yalancılık daha büyük bir genele yayılıyor.

simdi ne desen irkciliga girecek

empati kurup anlam vermeye çalışıyorum şok yaşamış olabilir belki o anın etkisiyle profesyonelliği de unutup can derdine düşmüş olabilir. linç edileceğim bari ne vursam kardır mantığını da anlıyorum ama olay bitti gitti.
sıcak yatağındasın şu açıklamayı yapıyorsan şunu da de : yumruklamam yanlıştı o anın psikolojisi ile davrandım o taraftardan özür dilerim.

bunlar üste çıkmanın derdinde arsızlık hiç eğreti durmuyor üstünde.

Yok bazı takım arkadaşlarının uzuvları kopmuştu, kesikler ve morluklar vardı diyerek hafifletme.

Oruc oruc sövdürmeyin

KATİLLLLLLLLLL

Adamın elinde bıçak falan yok görüntüler çok net. Yerde duran ne olduğu belirsiz cismi bıçak diye yutturuyolar millete

Geri
Üst Alt