bright osayi-samuel

Bekir Duman

Cezalı
Kırmızı Üye
640px-Brightosayisamuelqpr0022.jpg

Takım: QPR
Uyruk: Nijeria
Mevkii: Sağ Kanat
Seviye: Championship

Bu sezon performansı: 19 maç 4 gol 5 asist.

Atıp geçmeye çalışmaktan başka bir özelliği yok
Bilekli kolay adam geçen tipte bir oyuncu değil
onyekuru gibi forvet oynama koşu atma özellikleride yok
standart championship topçusu

iyi topçu bok atmayın

Şu ana kadar bir şey oynamadı ama yetenekli bence, doğru takım yapısı ve hocayla bir iyi sezon geçirse iyi paraya satılabilir.

Sekidika'nın Championship görmüş hali,beğenmedim.

Bunu bir Anadolu takımı almış olsa önümüzdeki sene en az 10 milyona büyüklerden birine itelerlerdi. Açık savunmaların içinden geçer bu herif. Büyüklere karşı herkes kapandığı için Fener'de çok iş yapamaz.

Henry'nin başlığına yazdığımı kopyalayayım.

"Henry ve Osayi gibi kanat oyuncularıyla set hücumu yapamazsınız.Büyük takımların ihtiyacı olan Ghazell ve Feghouli gibi üçüncü bölgede oyun aklı yüksek kanatlar."

Büyük takımlar bu tip adamları tercih ettiği sürece kapalı savunmalara karşı zorlanmaya mahkum.

Henry'nin başlığına yazdığımı kopyalayayım.

"Henry ve Osayi gibi kanat oyuncularıyla set hücumu yapamazsınız.Büyük takımların ihtiyacı olan Ghazell ve Feghouli gibi üçüncü bölgede oyun aklı yüksek kanatlar."

Büyük takımlar bu tip adamları tercih ettiği sürece kapalı savunmalara karşı zorlanmaya mahkum.

onu bir şekil kanat kanat paylaştırmak durumundasın. ghezzal-feghouli gibi kanatlarla çift taraflı oynamanın da ayrı zaafiyetleri var. hem hızı, hem tekniği olan adamları da zaten bu ülkeye getiremiyorsun. hızlı kanadın en azından gol veya asistte ciddi sıyrılması gerek. henry'de en azından golcülük var, osayi ikisinde de vasat altı gibi.

Yetenekli oldugunu oynadigi maclarda gosterdi ama kanatta oynayan bir oyuncunun skora etki etmesi lazim. Sadece oyuncu eksilterek veya bir kac dribbling yaparak olmaz.

Sadece tek bir ozelligi iyi olan topculari pek sevmiyorum. Sirf suratle olsaydi ussain bolt en iyi futbolcu olurdu. Calim pas son vurus yetenekleri yok. Pek gelistirebilecegini de zannettmiyorum ogutucu takimda. Onlem almak zor degil boyle oyunculara. (Ayrica yeddlinden daha hizli oldugunu zannetmiyorum)

kötü değil ama tam anlamıyla bal yapmayan arı,bitirişi yapamayınca bir anlamı olmuyor..

Bir Garry bile değil.
Bitiricilik çok alt seviye.

Gscimbom mobil

Oynekuru Cakmasi diye aldilar.
Sinan Günüs cakmasi cikti

Fatih hocanın elinde Keitavari birşeye donusebilirdi .. Hızlı güçlü ve çalım yeteneği var ama oyun görüşü epey zayıf üstüne sistemsiz bir takımda oynuyor etkili olamaması normal

gole yakın skorer bir oyuncu değil de çizgi oyuncusu gibi. önüne değil ayağına istiyor. 3lü oynasalar hayatına wing back olarak devam edebilir.

Geri
Üst Alt