Brighton, Ferdi Kadıoğlu'nu 30+5 Milyon Euro'ya Transfer Etti

Paranın yarısı bankalar birliğine gidecek kalanıyla da ne ferdi ayarında sol bek bulabilirler kalan kısa sürede ne de üst düzey orta saha üstüne ligde her an iş yapabilecek kilit bir oyuncu kaybettiler

Avrupa da başarılı olacağını düşünmüyorum. Üst seviye oyuncu olarak görmüyorum. Basit ligimizde iş yapar ancak. Fener iyi para kazandı, o para ile 3 adam alirlar.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa da başarılı olacağını düşünmüyorum. Üst seviye oyuncu olarak görmüyorum. Basit ligimizde iş yapar ancak. Fener iyi para kazandı, o para ile 3 adam alirlar.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paranın yarısı bankalar birliğine gidiyorsa sadece 1 adam anca alabilirler bence sol bek almayacaklar mou orada jaydeni oynatır
Tominay filan hayali görenler komik oluyor adamlar 20 milyon pound reddettiler

evet şimdi dünyadaki her ismi istiyor fenerbahçe haberleri basarlar.

Normalde bek oyuncularına sahadaki diğer bölgelere kıyasla çok önem vermezdim Türkiyede bek oyuncun en iyisi olmasa da başarılı olursun diye düşünüyordum ama Boey ve Ferdi gerçekten bunu değiştirdi benim kafamda

İyi bek oyuncuları hem oyunu rakip sahaya taşımada hem geçiş savunmasında takımın en önemli görevi üstleniyor

Objektif yorumum bu adamın dribbling dışında hiç bir öne çıkan özelliği yok. Savunma desen yok hücum desen kendini hiç bir zaman geliştiremedi son derece vasat 20 bile çok buna.

Ferdi'ye de çöp demeyin beyler allah aşkına. Bu herifi zamanında GS'ye transfer etmeyenlere sövün. Arda Güler Gençlerbirliği altyapısındayken niye biz değil de Fenerbahçe aldı, kim buldu transfer etti bizden önce?

Belli seviyenin üstünde yerli topçu çok önemli bir şey. Kimi alıyoruz, kimseyi.

Gedson'u bile bıraktık Beşiktaş'a.
Bunla ilgili bi röportaj okumuştum doğruysa biz de çok istemişiz ama arda fbyi tercih etti diyordu

Ferdi'ye de çöp demeyin beyler allah aşkına. Bu herifi zamanında GS'ye transfer etmeyenlere sövün. Arda Güler Gençlerbirliği altyapısındayken niye biz değil de Fenerbahçe aldı, kim buldu transfer etti bizden önce?

Arda'yı bizde istetik Fenerbahçeli olduğu için oraya gitti diye biliyorum. GS TV spikeri söylemişti diye hatırlıyorum.

Bunla ilgili bi röportaj okumuştum doğruysa biz de çok istemişiz ama arda fbyi tercih etmiş

Fenerde para sıkıntısı yok. Üst düzey ortasaha filan alabilseler çoktan alırlardı. İstedikleri bir çok oyuncu gelmek istemiyor büyük ihtimal. Mou ile akıllarını çelerizde işe yaramıyor.

Ferdinin 6 yılda kaldırdığı tek kupayı koymuş

E5DFF303-7A4B-4BFD-A255-B6FBD8605036.jpeg

Geri
Üst Alt