Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 32.696
- 28.764
- 1.933
güzel para kanka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vinicyus souzayı alacaklarOrta sahaya takviye yapacaklar
Tominay olabilir
+ Amrabat
Borçlar tek bir banka üzerinden değilmiş.Yapılandırma anlaşmasını yapikredi ile yaptılar diye hatırlıyorum, sağ cebinden sol cebine koymuş olur Ali![]()
Paranın yarısı bankalar birliğine gidiyorsa sadece 1 adam anca alabilirler bence sol bek almayacaklar mou orada jaydeni oynatırAvrupa da başarılı olacağını düşünmüyorum. Üst seviye oyuncu olarak görmüyorum. Basit ligimizde iş yapar ancak. Fener iyi para kazandı, o para ile 3 adam alirlar.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunla ilgili bi röportaj okumuştum doğruysa biz de çok istemişiz ama arda fbyi tercih etti diyorduFerdi'ye de çöp demeyin beyler allah aşkına. Bu herifi zamanında GS'ye transfer etmeyenlere sövün. Arda Güler Gençlerbirliği altyapısındayken niye biz değil de Fenerbahçe aldı, kim buldu transfer etti bizden önce?
Belli seviyenin üstünde yerli topçu çok önemli bir şey. Kimi alıyoruz, kimseyi.
Gedson'u bile bıraktık Beşiktaş'a.
Arda'yı bizde istetik Fenerbahçeli olduğu için oraya gitti diye biliyorum. GS TV spikeri söylemişti diye hatırlıyorum.Ferdi'ye de çöp demeyin beyler allah aşkına. Bu herifi zamanında GS'ye transfer etmeyenlere sövün. Arda Güler Gençlerbirliği altyapısındayken niye biz değil de Fenerbahçe aldı, kim buldu transfer etti bizden önce?
Bunla ilgili bi röportaj okumuştum doğruysa biz de çok istemişiz ama arda fbyi tercih etmişFerdi'ye de çöp demeyin beyler allah aşkına. Bu herifi zamanında GS'ye transfer etmeyenlere sövün. Arda Güler Gençlerbirliği altyapısındayken niye biz değil de Fenerbahçe aldı, kim buldu transfer etti bizden önce?
komedi kulüp