Bruma Hangi Kanatta Oynamalı?

Forumda genel bir görüş olarak sağ kanatta kullanılması gerektiğini söyleyen fazla ama bu sene solda daha iyi maçlar çıkardı sanki Olcan 'ın da sağ kanatta etkili olduğunu düşünürsek bence solda oynamalı.

Solda oynamalı olcan transferinden sonra, yoksa bende sağda oynaması gerektiğini düşünürdüm

Sag sol farketmez, Bruma koyar affetmez yani eeeh

ya olcan gibi che aşığı adam sağda isyan çıkartır koyun sola oynasın :D:D

Olcan olmasa bile onun yeri sol kanattır , Olcandan sonra daha da kesinleşti orda oynaması bence.Ama sağ kanatta kullanılmasına sıcak bakan çok kişi var.

sağ ayak sağda sol ayak solda oynayacak çoğu kişiye bakarsan. adamın yeteneklerini en iyi gösterdiği kanat sol. bu adam içeri çalımlarla kat edecek şut tehdidiyle çalım tehdidini aynı anda sergileyecek. sağda yeteneklerinin kısıtlanacağını düşünüyorum.

eğer süperstar olmak istiyorsa iki yerdede oynamalı ama bana göre ilk devre bitene kadar +3te kalmalı oraya daha tecrübeli bir yabancı lazım Riera tarzı teknik,soğukkanlı,yedekliği sorun etmeyecek vs. yaşı hiç önemli değil gerekirse 34-35 olsun ama bu özelliklere sahip olmalı bu Brumanın işinide kolaylaştırır

U 20'de Portekizde hangi kanatta oynamıştı ?

oyun içinde değişmeli oynarlar işte.

Prandelli foruma uye olursa ona sorariz..

tek forvet oynayacağımızı, burak'ın da araya fırsatçı forvet rolünde oynadığını düşünürsek iki kanatta da ters ayaklı oyuncu oynatmak avantajımıza olur.

Bruma solda Olcan sağda.

Olcan ile oyun içinde değişmeli oynamalılar. Ama genel olarak, Bruma'nın sol, Olcan'ın sağ kanatta oynaması daha iyi olur.

------------ Burak -------------

Bruma - Sneijder - Olcan

İzlediğimiz birkaç maçta soldan içeri kat etmesi dikkatimi çekmişti. Böylelikle iyi ayağı olan sağıyla daha iyi işler yapar.

352de italyadaki cassano rolu false 9

4231de sol kanat

442 sag kanat

Bruma sağ da daha iyi oynuyor. Ayrıca Olcanın solda oynaması daha iyi. Malum Tellesin defansif yönden zaafları var. Olcan'ın da sol bek tecrübesi olduğu için ve savunmaya Brumadan daha fazla yardım da bulunduğu için Tellesin bıraktığı boşlukları rahatlıkla kapatabilir. Konuyu dağıtmayalım. Bruma sağ da çok daha iyi oynuyor.

Geri
Üst Alt