Bruma mı, Çalhanoğlu mu?

Bruma'mı, Çalhanoğlu'mu

• Bruma

Oy: 3 33,3%
  • Çalhanoğlu

Oy: 6 66,7%

• Kullanılan toplam oy
    9

Fahri Aksoy

10 Numara!
Geçen sezon H. Çalhanoğlu transferi gündeme gelmişti. Bana göre Bruma'dan daha fazla ihtiyacımız olan bir oyuncu.

Soru: şu anda hangisini Galatasaray'da tercih edersin?

küfür etmek istemiyorum

biri de şunları da açsın ''selçuk mu fabregas mı'' yada ''ronaldo mu burak mı''

Ikiside wonderkid diye tabir edilen yetenekli oyuncular. Ama simdi hangisi daha faydali olurdu derseniz bence Hakan.

Hakan Calhanoglu zamaninda bize gelseydi, Mancini ve Prandelli daha beter bir hale sokarlardi cocugu. Hakan Calhanoglu U20 turnavasinda kaybolurken, Bruma o turnavaya müthis bir sekilde domine ediyordu. Simdi Bruma´ya bak, birde Hakan´a... Bu Italyan´lari basimiza kim musallat ettiyse...

Italyanlar oldugu müddetçe ikisi berbat olurlar.

bruma topun nereye dusecegini teshis etmekten aciz bir zat

Tarzları farklı. Aynı kulvarın oyuncuları değiller. Bruma, doğru kişinin yönetiminde çok büyük bir yıldız olabilir. Çalhanoğlu ise neredeyse yıldız oldu bile. Ama dediğim gibi alanları farklı.

Lakin şu an hangisi dersen, Çalhanoğlu derim.

Bruma mı yoksa H.Çalhanoğlu mu olması gerekmiyor mu? o kesme işareti olmaması gerekiyor diye biliyorum.Başlıkta hata var sanki ??

Hangisi daha iyi oyuncu veya genç dersen Çalhanoğlu bizde Bruma almanya'da olsaydı Bruma derdim... Muhtemelen konuyu açan arkadaş da o zaman;

"Geçen sezon Bruma transferi gündeme gelmişti. Bana göre Hakan'dan daha fazla ihtiyacımız olan bir oyuncu.

Soru: şu anda hangisini Galatasaray'da tercih edersin?
"

​diye sorardı :):)

kesinlikle bruma daha iyi.hakan çalhanoğlu gelsin GS da oynasın bruma leverkusen de oynasın görelim.birde başında tüm yeteneklerini sergilemesini yasaklayan 2 tane italyan teknik adamla çalışsın bruma mı kalır.çalhanoğlu duran toplarda çok iyi ona bir şey diyemem.

Geri
Üst Alt