Bruma: "Performansımın yükselmesi için desteğe ihtiyacım var"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
57668.jpg

Galatasaray'ın bugün Gençlerbirliği deplasmanında sahadan galibiyetle ayrılmasını sağlayan Bruma, maç sonunda değerlendirmelerde bulundu.

Bruma'nın açıklamaları şu şekilde;

"Zor bir deplasmandı. Altın değerinde bir 3 puan aldık. Şampiyonluk yolumuza seyircimiz önünde devam edeceğiz. Her geçen gün daha iyiye gidiyorum. Performansımın yükselmesi için desteğe ihtiyacım var, arkadaşlarım da bana destek veriyor. Bugün Sneijder yoktu ama Josue ve Eren de bana çok yardımcı oldu. Her geçen hafta daha iyiye gittiğimi hissediyorum."

Fanatik

Allah seni basimizdan eksik etmesin brooo. Kara Ronaldomuzsun sen bizim Asla birakmayiz senii

Daha ne destek olucaz ula
En gözde topcusun muslerayla birlitke şuan

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sözleşme uzat reyiz coşturalım seni.

Su sekilde hakli , milli macta emre mor 1 mac , sadece 1 mac oyunu sonrasinda tum gazetelerde ana spor sayfasi manseti oldu , brumaya cok daha istikrarli gidiyor ama hakettigi paye verilmiyor

gol de atmaya basladi , mac kazandiriyor , takimin kalecisiyle beraber en iyisi ... destegimizin daha fazla olmasi lazim , uzerinden stresi ve bitiricilik eksigini atti

orta sahamiz tank gibi oldugu süre biraz zor destek alirsin macin icinde, düsünün adam hizli , aliyor topu kosuyor ceza sahasina dogru etrafinda iki kisi, top geriye vermek istiyor ama bir bakiyorki arkadan gelen arkadaslari 20metre gerisinde, oyun bruma vs rakip takim defansi haline geliyor, ronaldo olsa gene gecemez hepsini. yani bizim defans, orta saha, forvet blocklari cok mesafeli oynuyor. ya agir ama teknik oyuncularla kurulu bir takimin olacaksin hic kontraya cikmiyacaksin, yada kanat ve forvet hatini tamamen süratli oyuncular ile kuracaksin ve bu 3 kisi ile bol bol atak yapacaksin

Acayip gelişme kaydediyor yalnız kendi mi çalışıyor, hoca mı özel olarak çalıştırıyor bilmiyorum ama sezon başına göre bile fark var bu maç etkisizdi ama Sezon başında her topu alıp sonuna kadar sürmeye çalışırdı, 6-7 kişinin arasına dalardı şimdi daha dengeli oynuyor. Araya falan bırakıyor son iki maçtır maçın başında mesela Carole'un soldan çevirip Eren'in kafa vurduğu topta araya bırakan Bruma'ydı orada eski Bruma olsa Allah ne verdiyse çalımlayarak ceza sahasına girmeye çalışırdı. Pası hiç düşünmezdi. Ama hala gol yollarında çok panikliyor bu da zamanla gol ata ata aşılacak birşey

Aman bırakın fazla göz önünde olmasın ondan sonra nazar değer bişey olur. Bide kendini sapıtma şansı var. Gerçi o durum türklere özel bişey ama olsun

O golü atacaksın antrenmanda 100 kez çalışacaksın pozisyonu gerekirse.

Iyi yolda ilerliyor nazar degmesin, son vuruslari konusunda ustune koymasi lazim cunku daha rahat gol atmaya basladimi zaten kendisi buyuk takimlarin radarina girecektir.

brumanin cok ozel bir yetenegi var , bunu bir iki macta gosterdi . adamdan siyrilma fake i atarken ayak iciyle sut atabiliyor uzak koseye .. bu degisik bir yetenek , mesela mlada boleslav diye bir takimla oynamistik , arda boyle bir gol atmisti ,4-0 a getiren gol

bunu daha cok kullanmali

Topunu alıp gittiğinde kafayi kaldirip icerde kim var diye baktığında yüzünde bir *sigh* ifadesi oluyor sonra topa basıp arkadaslarini beklemek zorunda kalıyor ya kumandayı fırlatasım geliyor o zaman

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt