bruma sneijder olcan forvet 4231 dizilişi

Arif Ulu

Baba Gündüz
...taraftarların arzu etdi ama göremedi diziliş dir.

Melo XXX
Bruma Sneijder Olcan
Forvet

Son düzenleme:
(bknz.: icimizde kaldı abi )

bir gün gerçekleşecek hayalimizdir ¯\_(ツ)_/¯

Lucescu ile birlikte gerçek olacak diziliştir.

bu ideal kadroyu çıkarmak bu kadarmı zor arkadaş. futbol basit bir oyundur onu zorlaştıran prandelli gibi hocalardır

Şu an ki şartlara göre Melo'nun yanına Hamit, forvete Burak en iyi seçin olur.

Hayallerimizdeki dizilim ve oyuncular...Tabii forvet burak olursa çok şey değişmez...

Forvete burak ha...Allah sizin gibilere bi kaç burak daha nasip etsin inşallah...

Kafan mı güzel bilader ? Drogba varda ben m Burak en iyi seçim dedim. Koşmaktan aciz Pandev mi oynasın. Yazarken biraz düşün de yaz.

Seneye sınır kalkarsa Burak yerine çok kaliteli bir yabancı forvet ile inanılmaz bir hücum gücümüz olacağı gerçeği var.
Tabi Melo yanına onun gibi çift yönlü agresif orta saha şart.
Herşeyden önce bu dizilişi oynatacak kaliteli hoca şart :D

Çok kötü kadromuz olduğunu düşünmüyorum tek sıkıntımız statik oyunculardan kurulu olmamız.

Forvete umut kanatlara bruma olcan basan pres yapan hızlı bir hücum hattını böylece hallediyoruz.

Beklerden birini dinamik diğerini iyi kesici olarak seçmemiz gerekir. Olcanın arkasına tarık evet fakat brumanın arkasını toparlayacak bir oyuncu eksiğimiz hala var.

Forvet arkası sneijder serbest bırakıp. Ön liberoyu biri basan biri kesen olarak yapmalıyız. Selçuk devri bitti artık. Melo/hamit değişikliği yaparız ancak melonun yanına olmaz.

Birde allah aşkına şu meloyu libero gibi kullanmayı bırak hoca allahın adını verdim bak. Orta saha boş kalıyor gel geç diyorsun bu ne biçim taktik lan.

Sezon başından beri bu diziliş ile oynasak ligde liderdik, CL de ise bu kadar kötü durumda değildik...

Malzeme var, antrenor yok, antrenor var, malzeme yok

-------------Muslera----------
Tarık-----Koray--Semih----Hakan
----------Melo---Hamit---------
---Olcan----Sneijder----Bruma---
------------Pandev-------------
ideal kadro bu olmalı.Ama Prandelli egosu yüksek sürünen yerlileri(Burak-Selçuk)ve bir kaç tane gereksiz ve yetersiz oyuncuyu(Veysel-Dzemaili)keser mi bilinmez.

Geri
Üst Alt