Bruma: "Transferin son iki gününde Galatasaray'dan teklif aldım"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Bruma: Transferin son iki gününde Galatasaray'dan teklif aldım ancak Olympiakos'un PSV ile anlaşma şartları çok daha iyiydi ve ben de Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması sebebiyle Olympiakos'u tercih ettim.

1602063693112.png

Son düzenleme:
Sen orada oynamayi becer de once gorelim. Dirhem gelismedin!

Hollanda'da bile tutunamadın, Oly'de ne bok yapacaksın göreceğiz.

bi hain daha

Son iki güne kadar niye beklediniz mallar.

kanatları onyekuru-bruma yapabilseydik keşke ama bunu başarabilecek bir yönetim yok ki başımızda!

Herkese evlat muamelesi yapmaktan derhal vazgecmeliyiz. Modern futbolda para ve sartlar konusur ağa. Kimse artik kasimiza gozumuze aldanıp bize gelmez. Bu sebepten MHY, Bruma turevlerine kizmiyorum ve kizmakta fayda gormuyorum. Adamlar işini yapiyor. Romantizm pesinde degiller. Romantizmi esleriyle yaparlar, Galatasaray uzerinden değil. Metin Oktaylarin devri maalesef geride kaldi

Herkese evlat muamelesi yapmaktan derhal vazgecmeliyiz. Modern futbolda para ve sartlar konusur ağa. Kimse artik kasimiza gozumuze aldanıp bize gelmez. Bu sebepten MHY, Bruma turevlerine kizmiyorum ve kizmakta fayda gormuyorum. Adamlar işini yapiyor. Romantizm pesinde degiller. Romantizmi esleriyle yaparlar, Galatasaray uzerinden değil. Metin Oktaylarin devri maalesef geride kaldi
Bizi sevenleri uzmeyelim

Geri
Üst Alt