Bruma: "Tudor varsa ben yokum"

Al topunu da sektir git! Muslera dışında hepiniz gidebilirsiniz kapı orada!

Bu formanın kıymetini bilmeyen adamı zorla tutmanın anlamı yok.

Aslında bu olay hatta bundan önceki Yasin olayı vb tüm durumlar kulübün düzgün bir başkanının olmayışı neticesinde oluşan durumlar. Kulüp ne halde olduğu şu yaşanan durumlardan çok net anlaşılıyor.

Bruma küfür ettiyse tabiki hatalı ama durumu bu noktaya getirenler kesinlikle DURSUN ve YÖNETİMİDİR.

Birde en kolay şey kovmak yada göndermektir. Önemli olan oyuncuyu kazanmaktır, umuyorum ki Bruma meselesini külübün menfaati doğrultusunda en iyi şekilde netleştirirler.(dursuna rağmen)

hagi gibi bülent kaptan gibi tugay gibi oyuncular lazım bize

brumaymış,sneijdermiş,selçukmuş kimsiniz lan siz it oğlu itler
s. tirin gidin

Hiçbir oyuncu GS teknikdirektörüne küfür edemez. Allah'ın yamyamı, GS sayesinde kıçın don gördü, adam mı oldun. Milyon kazanacan, sonra babanın kulübü gibi rahat takılacan. Kimse GS'dan büyük değildir!

adam 18 yaşında bize gelerek hayatının hatasını yaptı. o zamanda bunu söylemiştik. şimdi gitmek için yol arıyor. ha becerikliysen bu adamı kalmaya ikna edersin ama dursunda bu ne arar. mesela imparator yada Lucescu gibi biri şu an hoca olsa, bu adam gidermiydi, tabiki gitmezdi

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Simdi Bruma boyle davranarak Real'e Barca'ya felan gidecegini mi zannediyor ! en basindan beri hicbir a klas takimda oynayamayacağını iddia eden biri olarak,olasi az sansini da kaybetti bence, adamlar sarf yetenege gore adam secmiyorlar,kaldi ki Bruma da takim oyuncusu degil,asla olmadi,daha kendi A milli takiminda oynamiyor hala genc takimda...Hadi diyelim ki milli takiminda super adamlar var ,e bunun yasindakiler oynadi gecen yaz,abartiyoruz

Ayrica yazdiklarim Tudoru savunuyorum anlamina da gelmez.o da ne b.k yedigini bilmiyor

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu mesaj gizlendi çünkü mesajın sahibi Melih Peker sizin Yoksay Listeniz de bulunuyor.

kilisdar varsa ben yokum

Bende Dursun varsa yokum..

33c179478f85b99dc9bd15f0de7574b4.jpg

Dursun ve Tudor bir oldu Bruma'yı göndermek için her şeyi yapıyorlar. Oyuna gelmeyin.

adam sonuna kadar haklı.dursun ve tudor olduğu sürece ben de yokum.

Sen kimsin ki boyle diyebiliyorsun uc gunluk adama bak sene sonu git

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tudorun tarafindayim . Bazilarinin duzenine alistik simdi de yeni yetmeler basladi ayni seylere

yarin yasin ayni seyi soylemez mi buna boyun egilirse , peki eray ya da cenk soylemez mi ?

Fosilden bile eski tarzda bir düşünme şeklin var.

Bruma'da gitsin Muslera'da gitsin, Sneijder'de gitsin sizin gibi gizli ajan provokatörler Galatasaray'ın içine iyice sıçsın haklısın.

bruma ii bir bonservise satılabilir. tudor ise simdiden yollanmalı.

Geri
Üst Alt