GSCimbom
Bruma ve Alex Telles Geri Dönüyor!
Alper Altun

Bruma ve Alex Telles Geri Dönüyor!

Alper Altun ·

Cevap
52
Okunma
3,3K
Sayfa
1/3

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1589585_h.jpg

Galatasaray'a satışından para beklediği iki yıldızından kötü haber geldi. Real Sociedad Bruma'yı, Inter ise Alex Telles'i satın almaktan vazgeçti.

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle kiralık olarak gönderdiği oyuncularını satarak para kazanmak isteyen Galatasaray yönetimine kötü haber geldi.

Sezon başında İspanya’nın Real Sociedad takımına satın alma opsiyonuyla kiralanan Bruma, gösterdiği performansla İspanyollar’ın gözüne giremeyince transferinden vazgeçildi.

İnter’le anlaştıktan sonra Galatasaray’dan eski öğrencisi Alex Telles’i satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadroya katan Mancini de Brezilyalı için olumsuz görüş belirtti. Kulübün ekonomik sıkıntılarına vurgu yapan İtalyan teknik adam, üstü kapalı olarak Telles’i satın alamayacaklarının sinyalini verdi.

Habertürk

PORTAL HABERİ

Deydi mi ulan bu adamlari gönderdimize? Ne kazandik simdi biz? Bu ikili takimda kalmis olsaydi sampiyon mu olacaktik? Tabiki hayir ama en azindan 3. veya 4. olurduk ligde

Bu yoklukta son derece yerinde 2 transfer olarak görüyorum.

Hele hele Ersun gibi bir teknik direktör olursa takımın başında, altın çağlarını yaşar bu kardeşlerimiz.

Baksana Dursun'un pesinden kostugu adamlara, bunlar geri gelsin yoksa yerlerine daha yeni yerli copleri goruruz.

2si de guclu ligde tecrube kazandilar ve seneye muhakkak ligi domine etmeye hazir olacaklardir
bu usta hamle icin basta hamza hoca olmak uzere tum GS yoneticilerini tebrik edelim

Mükemmel haber, çok sevindim. Zaten satışlarından gelen bonservisler Serdar Aziz, Emrah Başsan, Rodallega vb oyunculara saçılarak heba edilirdi. Yollamamız zaten aşırı saçmaydı ama olan oldu, bu ikisi artık yeni sezon için bedavaya yapılan iki transfer gibi olacak.

Gelsinler daha fazla bencil yasini ve carole olmadığında göbek reyizi izlemek istemiyorum.En azından biri ispanya biri de italya gördü.Seneye patlama falan yapar utandırırlar bizi :)

Geri