Bruma ve Olcan Göz Dolduruyor!

Barış Çetiner

Ulubatlı Souness
Galatasaray'ın Avusturya kampında Olcan Adın ve Bruma, performansları ile ön plana çıktı. İki futbolcu kampın en çalışkanları olarak dikkat çekti. Yoğun tempo ile çalışan sarı-kırmızılıalarda Selçuk ve Burak ise gençlerle yakından ilgilendi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da kamp yapan Galatasaray'da iki isim dikkatleri üzerine topladı. Yeni transfer Olcan Adın ile sakatlıktan çıkan Portekizli genç oyuncu Bruma, gösterdikleri performanslarla göz doldurdu.

Teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde çalışan Galatasaray'da antrenman yüksek tempoda geçiyor.

Galatasaray'ın antrenmanlarında takımın deneyimli isimleri Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, ilk kez kampa katılan genç futbolcularla yakından ilgilendi.

NTVSPOR

Bu sezon her ikisinden de yüksek katkı bekliyoruz İnşallah gerekli katkıyı verecekler.

Bruma imkansız hareketleri deneyip sakatlanmasın yeter onda zaten yetenek var geçen sene sadece bu saçma yabancı kuralı yüzünden formsuz kaldı bu sene yedekte olsa forma şansı bulacaktır farkı açtığımız maçlarda özellikle direk 11 olarakta başlayabilir. Fakat benim Galatasaray Kulübü olarak anlamadığım bir olay var bu sene 5+3 kesin olucaktır değişmicektir toplanmadan değişmez herkesin imzası olmalıdır filan falan nutukları varken birden fol yok yumurta yokken 5+3+1 gibi 1 kişide dışarıya izin verdiler demekki herkesin izni olmadan kafasına göre kuralları değiştirebiliyorlar ben Galatasaray Kulübü olsam sırf bu sene bizi mağdur bıraktılar diye itiraz ederdim bu +1 olayına maksat ortalık karışsın hiç bir dediği kaile alınmayan kulüpler birliğini toplayıp bir karar alınması gibi zevkine bir itiraz olabilirdi.

Bruma imkansız hareketleri deneyip sakatlanmasın yeter onda zaten yetenek var geçen sene sadece bu saçma yabancı kuralı yüzünden formsuz kaldı bu sene yedekte olsa forma şansı bulacaktır farkı açtığımız maçlarda özellikle direk 11 olarakta başlayabilir. Fakat benim Galatasaray Kulübü olarak anlamadığım bir olay var bu sene 5+3 kesin olucaktır değişmicektir toplanmadan değişmez herkesin imzası olmalıdır filan falan nutukları varken birden fol yok yumurta yokken 5+3+1 gibi 1 kişide dışarıya izin verdiler demekki herkesin izni olmadan kafasına göre kuralları değiştirebiliyorlar ben Galatasaray Kulübü olsam sırf bu sene bizi mağdur bıraktılar diye itiraz ederdim bu +1 olayına maksat ortalık karışsın hiç bir dediği kaile alınmayan kulüpler birliğini toplayıp bir karar alınması gibi zevkine bir itiraz olabilirdi.

guzel fikir, boyle cin gibi yoneticiler bizde yok. senin gibiler hep feneri yonetenler reyiz

3575052022_a580aa5ddb.jpg

bruma ve telles´i yeni transfer olarak görüyorum...o.,b.,t. üclüsü bu sene bayagi katki verecek gibi görünüyor..

BRUMAAAAAAAAAAA

bu sene kasıp kavuracak inş

Bu haberleri yazarken kimle görüsmüsler, bilgileri kimden aldilar. Bunlara söyleseler neyse. Adamlar kafasina göre bir A4'lük text yazip haber yapiyor.

Şu kadar söyleyim Olcan bu sene takımı bir çok maçta sırtlayacak oyuncu olacaktır.

Skor anlamında gözükmediği maçlarda bile çok kritik paslar atarak takımı hucuma çıkarmada çok etkili ve emre çolak gibi kendi ekseninde dönüp geri pas atan bir oyuncu değil. Bildiğin solak türk kanat oyuncusu adam geçer pas atar kaleyi gördümü şut atmaktan çekimez.

Öz güveni yüksek bir oyuncu.

Olcan'ı ilk 11'e bank oyazıyoruz artık. Min 5 gol 10 asist yapar kendisi.

Bruma'yı anlatmaya gerek yok eğer Prandelli Bruma - Olcan ikilisini kanatlara koyarsa rakip nasıl atak yapacağından ziyade nasıl defans yapacağına yoğunlaşır.

Bu da bizim elimizi daha da güçlendirir.

Şimdi onlar düşünsün...

Nazar degdirecek şerefsizler...

I am the one who knocks!

Yillar sonra ilk defa 2 kanada da koyabilecekadamlarimiz var ustelik biri yerli.

Bunun faydasini mutlaka gorecegiz.

Nazar degmesin.

Hatta 11'i de yazayim:

Muslera

Veysel-Semih-Koray-Telles

Melo

Selcuk-Sneijder

Olcan-Bruma

Burak

Geri
Üst Alt