Bruma ve Yiğit Gökoğlan Gaziantepspor'da İddiası!

Bruma'yı almalarına karşılık Yiğit'i de bedava vermişizdir iyi oldu :D

pizza kesmes, daha bugün çapa'da çıtır çıtır lahmacun yedim iki tane.

üzerine de tavşan kanı çay ve künefe !

oh miss..

sxm89.jpg

Hacı naptın sen yaa. Melih bey napıyorsunuz? Alalım arkadaşı dışarı :D

bunada birşeyler uydurup izin vermez tff. verseler bile medyanıın bu konu üzerinden bizimle baya uğraşacaklarını düşünüyorum.

şöyle birşey var birde. günün birinde c.ronaldo ayarında bir futbolcu olursa eğer, geçmişte oynadığı takımlar arasında g.antep'te yazacak. orada oynamasa da ilginç bir durum

mete düren ............. gelsin bu transferler

Herkes bize saydırıyor sahtekarlık yapılıyor diye de..

Ulan kendileri her fırsatta yabancı sınırını arttırıp, sakat veya oynatmayacağı yabancı oyuncunun sözleşmesini donduran adamlar biz yapmıştık ama onlar yapamaz derken sahtekar olmuyor biz oluyoruz.. İnadına şampiyonuz lan bir tarafınızı da yırtsanız olacağız...

Şimdi olabilecek en iyi senaryo Bruma'nın 2 ay içinde iyileşip fenere 1-2 tane takması olur :)

Böyle bir şey varsa bile Fener'le Demirören engellemek için ellerinden geleni yapacaklardır kesin.

Şerefsiz bir şikeci fenermedya haberi. Haftasonundan önce ortamı iyice gererek, Gaziantep maçının çok daha agresif geçmesini sağlamak istiyorlar.

Bizim beceriksiz yönetim bunu yapmayı da beceremez. Ulan iki tane yabancı aldık kadroya sokamıyoruz bu nasıl bir beceriksizliktir arkadas sinirden kendimi sevicem birazdan.

Cok iyi olur.. Yigit Gökoglan zaten PTT 1.ligde zor oynar, Bruma'da sezonu kapatti.

Geri
Üst Alt