"Bruma'nın Değeri 18 Milyon Euro"

Bruma yı satmak için aldıysak heleki 5 milyon euro için bu işi hiç yapmıyalım oyuncudan faydalanırsın başarılı olur ondan sonra gerçek değerine satarsın 18 milyon euro küfür gibi birşey.Monaco Arap herifler ona buna sayana kadar getirsin bize versin 40 milyon euro yu.

İzlesek iyi olmaz mı yine satmışsınız ey forum ahalisi.

Bu adama acıyorum. Geldiği gibi gidecek bizden. Hiçbir gelişme gösteremeden. Diğer genç oyuncuların yaptığı gibi akıllı tercihler yapıp Türkiye'ye gelmeseydi 3-4 senelik bir periyottan sonra en kötü Di Maria klasına ulaşırdı. Şu anda bile ayağına top gelince heyecanlanıyorum. Kendini geliştirebilecek ortamı bulacağı bir kulübe gitseydi futbol yeni bir süperstar kazanacaktı belkide.

bruma oynadikca degeri artan bir futbolcu ama yabanci siniri bunu engelliyecek

yok 50.

ya beyler biraz gercekci olun lütfen. bruma su an 5 milyon euro bile etmez. karabük-st.ettiene maci izledim max gradel diye bir oyuncu var st.etienne'da bruma dan fark yok, hatta daha iyi bile. piyasa degeri 2 milyon €'muş.

bir sezonda en az 20 gol filan atsin degeri 25-30 Milyon olur

yok 50.

ya beyler biraz gercekci olun lütfen. bruma su an 5 milyon euro bile etmez. karabük-st.ettiene maci izledim max gradel diye bir oyuncu var st.etienne'da bruma dan fark yok, hatta daha iyi bile. piyasa degeri 2 milyon €'muş.

tumblr_inline_mjx7mbsKXS1qz4rgp.gif

futbol cahili oldugunu ilk gününde belli ettirme bare :D

Avatar daki oyuncu ne kadar degerli? 40m mi?

yok 50.

Salih Ucan ne kadar eder sence mesela ? Bruma 5 etmez ise Salih heralde 500 bin euro etmez . Futbol piyasasindan bi haber potansiyelli oyuncularin ederinden bi haber yorumlar cok akil kari olmuyor renktas kusura bakma . Cok komik olmus bence yorumun .

Salih Ucan ne kadar eder sence mesela ? Bruma 5 etmez ise Salih heralde 500 bin euro etmez . Futbol piyasasindan bi haber potansiyelli oyuncularin ederinden bi haber yorumlar cok akil kari olmuyor renktas kusura bakma . Cok komik olmus bence yorumun .

şimdi bir de olaya söyle bakmak lazım bruma neden galatatasaraya'a geldi? o kadar yetenekli olsa neden porto onu almadı? bakın beyler bu adam portekiz liginde oynuyordu ve ne porto ne de benfica onu almadı, bruma'ya verilen para gerçekten utanç verici, 12 milyon € gibi bir rakam dan bahsediyoruz, 5 milyon dan fazla etmez bence.

şimdi bir de olaya söyle bakmak lazım bruma neden galatatasaraya'a geldi? o kadar yetenekli olsa neden porto onu almadı? bakın beyler bu adam portekiz liginde oynuyordu ve ne porto ne de benfica onu almadı, bruma'ya verilen para gerçekten utanç verici, 12 milyon € gibi bir rakam dan bahsediyoruz, 5 milyon dan fazla etmez bence.

cristiano ronaldoyu naniyi niye porto almamiş futbol profösörü.

Buruma kapasitesi icabi ile 20 ye rahat satilir..

Sakatliktan dolayi 5-6 form yakalayana kadar dustum.

Sanırım transfer gerçekleşirken olan olayları unuttun.Onlar da istiyordu zaten.Yanlış hatırlamıyorsam United da istiyordu ama Lizbon, çakallık yaptıkları için onlara yollamadı Bruma'yı

Ayda yılda bir potansiyeli olan bir futbolcu 18-19 yaşında ülkemize geliyor, onu da gelecek görse başka kulüpler alırdı diyip beğenmiyoruz :D

Geri
Üst Alt