Bruma'nın Dönüşüne Bilimsel Bir Bakış: "Propriosepsiyon"

Başarılı ve faydalı bir konu olmuş. Emeğine sağlık.
Brumaya gelince ilk geldiği andan itibaren bu çocuktaki potansiyelin yüksek olduğundan, psikolojik olarak desteklenmesi gerektiğini, özellikle sakatlık sonrası psikolojik olarak kendini iyi hissedebileceği ortamda olması gerektiğini söylemiştik. R. Sociedad onun için iyi bir şans oldu. Geçen sene burada olsaydı belki o da ıslıklanacak ve şu an ki mental ve fiziksel duruma ulaşamayacaktı.

Şahsen beklentim çok yüksek karaoğlandan. İnşallah başarılı ve sakatlık olmadan güzel bir sezon geçirir. Geçen sezon Sinan'ı nasıl desteklediysek, bu sene hem Sinan hem de Bruma'yı desteklemeliyiz. Kanat oyuncularımız bizleri çok heyecanlandıracak performanslar gösterecektir siye düşünüyorum.

Ya bari dogru olan rezil yorumlarimi ortaya atsaydiniz ya neyse...

:oley:

Amrabat , Donk örneklerim var mesela yani :D Neyse ya isteyen istedigini yaza bilir umrumda degil. Beyfendiler ultra zekali her seyi biliyorlar zaten. Bize mok düser bir sey söylemeye.

Bilimsel bir yorum yapamasamda , hamza hocanin tek dogrusu Bruma yi kiralik yollamasi olmus, bu gelisimi maallesef TÜRKIYE de yapamazdi kendine olan güveni bitmis 1-2 milyon euro ya satardik...

Müthis bir yazi, üsenmemis, bukadar emek harcamis, akici bir sekilde anlatmis, ve Bruma kontexti icerisinde, degerlendirmeye basarmissin. Helal... Yillardir kisa kisa anlatmaya calistigim bunlar, zevk ile okudum.

yıllar evvel fenerde murat hacıoğlu diye bi futbolcu vardı. ilk geldiği yılın yaz kampında dehşet top oynamıştı. ozamanlar gazetelerde ilkkez görmüştüm bu tip bilimsel! analizler vs. işte topa vururken vucdunun su kaslarını esnetmesi sayesinde şu avantajı yakalıyor bedeninin şu özelliği sayesinde bunu yapıyor vsvsvs bi ton şey. manyak beklentiler oluştu fenerlilerde.
işte lig başladı. sonra lig bitti. sanırım muratta kiralık konyaya gitti.

Bruma dan umudumuz çok hayallerimiz çok ama hayal kırıklığı payınıda bi kenarda tutalım. sonuçta burası Türkiye standartlarımız belli.

bu metne gore brumayi su an elimizden cikarmak buyuuukk mallik olur

istese de gidemez.

Ben hala iyi fiyat veren olursa gönderilmesinden yanayım. Zayıf takımlara karşı birkaç maç iyi oynadı diye beklenti yüksek tutulmuş yine...Bruma' nın hiçbir zaman top class seviyeye ulaşamayacağı düşüncemde değişiklik olmadı...Polemiğe girmeye hiç niyetim yok, bunu zaman gösterecektir; bekleyip görelim, bizde veya başka yerde...

Noldu simdi bunlari yazinca,Bruma iyi bir topcu mu oldu
Once beyin sart..O olmadigi icin asla top klas olamaz
ustelik ince calimi atacak dogustan yetenegi yok
uzerine konu acilip bilimsel yazilar yazilacak bir oyuncu degil..
Ribery ler keitalar koseckiler gorduk kanatlarda
su fenerdeki liverpooldan gelen cocuktan bir farki yok brumanin ,kerim frei dan iyi degil gokhan toreden iyi diyemez kimse
abartmanin mantigi yok bu adami
olmadi iste denendi cok kez/ versinler 10 kagit uzasin burdan

Noldu simdi bunlari yazinca,Bruma iyi bir topcu mu oldu
Once beyin sart..O olmadigi icin asla top klas olamaz
ustelik ince calimi atacak dogustan yetenegi yok
uzerine konu acilip bilimsel yazilar yazilacak bir oyuncu degil..
Ribery ler keitalar koseckiler gorduk kanatlarda
su fenerdeki liverpooldan gelen cocuktan bir farki yok brumanin ,kerim frei dan iyi degil gokhan toreden iyi diyemez kimse
abartmanin mantigi yok bu adami
olmadi iste denendi cok kez/ versinler 10 kagit uzasin burdan

:rolleyes-99:

Ben utanmaya yüzümün kara çıkmasına razıyım yeter ki Bruma böyle oynasın..Benim için aslolan Galatasarayımdır!

Uzun süredir izledik Bruma'yı, ilk kez bu çalımları deniyor atıyor atamıyor,
İlk defa sorumluluklar alıyor hemen yere kapaklanmıyor ufacık müdahaleler ile..

Dönemin şartlarına göre konuşmakta utanılacak bir durum da yok renkdaş..

Daha geriye gidersen çok beğendiğimi söylediğimi de göreceksin..

3 sene denenip olmadıysa yol vermek fikri çok abes gelmiyor hala bana, üstelik eskisi gibi oynasaydı yine eleştirilirdi.

Bu sene ilk defa ince bilek hareketlerini görüyorum mest oldum desem yeridir, yiğidi öldürür hakkını veririz..

İlerde çok daha büyük transferlere imza atacağına yürekten inanıyorum.

Umarım Galatasaray'ı ve bizleri hiç unutmazsın <3

Allah okumuşların şerrinden korusun hepimizi amin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt