Bruma'nın Menajeri Konustu,Talip Var

Melih Akan

Berlin Panteri
bruma-1.jpg

Sakatlığı nedeniyle sezonu erken kapatan Bruma'nın menajeri Marco Kırdemir, "Şu an güçlendirme çalışmaları yapıyor. Ocakta Sunderland Bruma'yı istedi. 17 milyon euro önermişlerdi. Mourinho da onu Chelsea'ye almak istiyor. İleride G.Saray'a büyük mali katkı yapacak" dedi.

Maaliyetinden fazla verirlerse başkan satar.

Edit: Kaynak Sabah'mış. Yanlış hatırlamıyorsam Sabah'ın paylaşımları forumda yasak.

Bu adam satılırsa çok yazık olur. İsterlerse 20 versinler verilmemeli. Olası bir CL'inde kendini göstermesiyle 3'e 4'e katlar alındığı fiyatı. Büyük düşünmek zorundayız artık. Yaşı genç yatırımdır geleceğe bu tarz oyuncular.

30 Milyon euro ve üzeri bir fiyat gelmediği sürece başkan satışına onay vermez. Bu haline 17 milyon euro teklif gelen bir oyuncunun sezon boyunca oynayıp kendini geliştirmesi sonucunda 30u gormesi de cok normal.

10 milyona alınan bir adam çaprazlardan sakatlanmışken 17 milyon falan verileceğine inan var mı ? Paylaşmayın şu ne idüğü belli olan gazetenin haberlerini.

Brumayi vermek aptalliktir. Daha 12 milyona almisiz. Elimizde dogru dürüst kanat oyuncusu yok.

Brumayi izlemek istiyorum, Olcan-Aydin Karabulut gibi cöpleri degil.

ocakta yayınlanmıştı o belge sunderland'deki teklifin 17m bonservis felan değildi bildiğin kiralamak istiyordu sunderland sakatlanmadan önce satın alma opsiyonu koymuşlar o 17 milyon euro idi

Yönetimin vizyonu söyledikleri gibi CL'de başarı ise, Bruma'yı iskeletin içerisine dahil etmeliler... Böyle Al-Sat yapmak bir spor kulübünün işi değil. Şirket yönetmek ile takım yönetmek arasındaki farkı ne kadar anlıyorlar göreceğiz.

Ben menejerin doğru söylediğine inanmıyorum.Zaten Bruma'yı satmak gibi bir saçmalık olmamalı.Daha doğru düzgün oynamadı bile.

Bonservis, verdiğimiz maaşlar, diğer yapılan masraflar ve faiz kaybını çıkaracak bir tutar öneriliyorsa bence satılabilir. Bu berbat sakatlıktan nasıl geri döneceği belli değil maalesef. Başka bir kulüp bu riski almak istiyorsa ben hayır demem.

Daha çok erken, önce şu takımda düzenli bir şekilde 2-3 yıl oynayıp pişmesi lazım.

Geri
Üst Alt