Oğuzhan Özmen
Aslan Üye
- 2 Şubat 2010
- 9.278
- 5
- 1.173
50 bin dolar mı yok artık bu herifi beleş versen kimse almaz üstüne para vermek lazım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya banlayin su adami ya
50 bine satarsak fazla pay vermemiz de gerekmezisin daha da aci tarafi, eger bu adami satarsak alacagimiz paranin %25'ini lizbona vermek zorundayiz.
12milyon + %25 bir sonraki satistan pay.
Cristiano Manu'ya gittiginde daha ucuza gitmisti.
Cristiano 17.5 milyon euro a gitmisti zamaninda, niye salliyorsun?isin daha da aci tarafi, eger bu adami satarsak alacagimiz paranin %25'ini lizbona vermek zorundayiz.
12milyon + %25 bir sonraki satistan pay.
Cristiano Manu'ya gittiginde daha ucuza gitmisti.
Bunlara o bile fazla.Umutun değeride 50 tl. Maç başına yevmiye verecen bunlara.
O kadar abartmayalım ama 12 milyonluk oyuncu değil asla. Oyun zekası düşük. Şut desen yok, pas desen yok. Oynadıkça gelişir diyoruz ama bu sezon baya oynadı fakat gram gelişme göremedik henüz. Sadece Süper lig'de bile benzeri bir çok oyuncu sayabilirim daha ucuza. Torje, Djalma, Visca, Nakoulma aklıma gelen oyuncular. Bruma bunların hiçbirinden fazla iyi değil.
Brumaya hoca lazım. İşi bilen bir hoca lazım. Sadece Brumaya değil. Emre'ye, Sinan'a, Koray'a, hatta Semih'e. Bursa - Balıkesir maçını izliyorum, Şenol Güneşten ötürü Bursayı sürekli takip ederim. ilk yarı 2-2 bitiyor maç. Bursasporda iki kanat oyuncusu yok bu maçta, eksikleri var yani. ikinci yarı başlayacak, Şenol Güneş hamle yapıyor. 17 Yaşında Enes Ünal oyuna giriyor. 1 direkten dönen top, 1 golü var. Oyun içinde çok aktif, Dakika 85de falan bir şey fark ettim. Enes oyuna girdikten sonra takım oyun anlayışı değiştirdi. ilk yarı Fernandao ile oynayan takım, ikinci yarı Enes ile oynadı. Fernandao oyunda olmasına rağmen, pas tercihleri hep Enes oldu. işin garibi bu olaya Fernandao da dahil oldu. Yani o da Enes ile oynadı. Sonuç? 4-2 ve kaçan bir çok pozisyon. 17 yaşındaki bir oyuncu 45 dakika boyunca kilit oyuncu olarak sahada kaldı.
Ben adım gibi eminim, Antrenmanlar'da Genç oyunculara özel program uyguluyor Şenol Güneş. Bruma böyle bir hocayla çalışamadı maalesef. Sorun bu. Hamza hoca devam ederse eğer, Bruma'nın gitmesini isterim ben.