Bruma'nın Satılması Hakkında Düşünceleriniz?

Sizce Bruma Satılmalı mı?

• Satılmalı

Oy: 15 45,5%
  • Satılmamalı

Oy: 18 54,5%

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
18 filansa satılsın. Her türlü kazanç sağlarız.Özellikle oradan ispanya-ingiltere yaparsa diğer oyuncular için referans olur.

18 rakamı net ise bize gelecek 16 hani Bruma'ya yatırdığımızın +4 fazlası. FB'de SOW'u 16'ya vermişti Katar'a hatırlarsanız adamların hayatı kurtuldu.

18 rakamı net ise bize gelecek 16 hani Bruma'ya yatırdığımızın +4 fazlası. FB'de SOW'u 16'ya vermişti Katar'a hatırlarsanız adamların hayatı kurtuldu.
İkisini karşılaştırmak yanlış olmuş.
Sow yaşını başını almış adam Katar'a para kazanmaya yollayabilirsin rahatlıkla.
Bruma daha kariyerinin başında,başarıya aç adam Avrupa'dan başka bir yere gitmez kariyeri paraya tercih eder bu yaşında.

İkisini karşılaştırmak yanlış olmuş.
Sow yaşını başını almış adam Katar'a para kazanmaya yollayabilirsin rahatlıkla.
Bruma daha kariyerinin başında,başarıya aç adam Avrupa'dan başka bir yere gitmez kariyeri paraya tercih eder bu yaşında.

Kulüp tarafından bak olaya.

daha öncede yazdım, ucuz takım kursan bile belirli bir maliyeti olacak, karşılığını alamadığın zaman, yani forma, bilet satamadığın zaman, şampiyon olamadığını zaman ucuz takımın maliyetine bile karşılayamazsın zarar edersin.

Futbolda Galatasaray gibi takımlar başarılı olmak zorunda, bunun içinde eli ayağa düzgün bir kadro lazım, doğru yatırım yaparsan karşılığını alır zarar etmezsin.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Dostum bu sene muslera var mi ? Var , bu sene sozde en iyi yerli xelcuk var mi , var , dunya stari sneijder , o da var , alman panzeri podolski , var

2 senedir varlar da ne oluyor , ya da bruma kalsa ne degisecek

bari performanstan gelecek parayi oyuncu satisiyla kazanalim

sanki bu adamlar varken 45 bine oynuyoruz da

Dostum bu sene muslera var mi ? Var , bu sene sozde en iyi yerli xelcuk var mi , var , dunya stari sneijder , o da var , alman panzeri podolski , var

2 senedir varlar da ne oluyor , ya da bruma kalsa ne degisecek

bari performanstan gelecek parayi oyuncu satisiyla kazanalim

sanki bu adamlar varken 45 bine oynuyoruz da
tamda bu adamlar varken 45000e oynuyorduk ama melodan Bilale, Ujfadan semihe, Ahmete serdara, elmander baroştan umut bulut erene, eboueden sabri Cavandaya, rieradan Carole düştük.

Ekstra lüks Drogbayı ayrı tutup rakamlara hakim olan biri hesaplasın bakalım şimdiki takımdan çok fazla pahalımıydı bu saydığım takım.

Karşılığı iki şampiyonluk, şampiyonlar liginde bir çeyrek final bir ikinci tur, puan gelirleri, forma, bilet, kombine, yaptığın yatırımın karşılığını alıyorsun doğru işler yapınca.

ucuz takım ile fazla başarılı olamazsın, maliyeti bile çıkaramazsın çoğu zaman.

Rica ediyorum ikide bir geçen sene ve bu sene ki takımı öne sürmeyin çünkü çok yanlışlar yapıldı, doğru iş nerede ise yok

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Tamam da iki senedir bjk mi pahali biz veya fb mi

adamlar iki senedir supuruyor , onlar olamasa daha da ucuz basaksehir olacakti

ee ne anladim ben bu isten

Bu fiyata yani 18milyon isede gitmesi rezalet olur. Satanda haindir ama gel gör ki bruma son senesine girmiş durumunda ve gitmeyi kafasına koymuş ise....sat sat sat :(

Daha önce fırsat varken ve uzatmayan bu yönetimin.Allah belasını versin diyorum bu mubarek ayında.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Dursun özbek yönetiminde ne olursa olsun Bruma'yı satmak salaklıktır konu tartışmaya bile kapalı ...

Bruma'yı şimdi satıp yerlerine Serdar Gürler Tunay Torun filan geleceğine Bruma 1 yıl daha oynayıp bedavaya gitsin arkadaş ....

Olumlu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kontrakti uzaltilsin.. bu yonetim bu oyuncuyu gercek fiyatina satamaz (20 mil. euro)

Geri
Üst Alt