Bruma'nın Sözleşmesi Acil Dondurulmalıdır

dondurursak başka takıma sözleşme imzalayabilir mi ? yoksa sözleşmesi bizle devam eder lisansını mı dondurmuş oluruz

Bence de ama Amrabat elimizde kalacak o zaman.Ayrıca 3-5-2'ye devam ederiz.

Gerek yok ya çocuğun şevkini kırmamak lazım. Sözleşme dondurma olayı fazla profesyonel geliyor bana. Tamam profesyonel olalım da o kadar da olmayalım.

Dedigin gibi abi şevkini kıracaktır büyük ihtimalle.

Cok duygusal biri gibi de duruyor uzaktan.

Ama eğer haberler dogruysa buyuk ihtimalle bu yola basvuracagımızı dusunuyorum.

amrabati gonderemezsek buyuk ihtimalle oyle olacak

Insan bi üzülür, cocugu düsünür ama nerdeee. Herkes yabanci siniri derdine düsmüs. Ben olsam inadina Amrabati Dany yi yollarim bu cocugun sözlesmesini fesh etmem.

elin Portekizlisine duygusal yaklaşıyoruz bizim engine yektaya prefosyonel..!

yabancı sınırının olduğu, hedeflerin olduğu,şikeci rakiplerinin önde olduğu şampiyonluğun olduğu ortamda

kulübü değil brumayı düşünelim iyi..

Insan bi üzülür, cocugu düsünür ama nerdeee. Herkes yabanci siniri derdine düsmüs. Ben olsam inadina Amrabati Dany yi yollarim bu cocugun sözlesmesini fesh etmem.

Sözleşme feshi nereden çıktı, dondurulacak sadece.

O değilde ben ciddi ciddi Brumaya çok üzüldüm . Sakatlıktan çıkması , form bulması çok büyük zaman alacaktır . Ayrıca çapraz bağı kopan oyuncular sonraki zamanlarda da çok büyük sakatlıklar geçirebiliyor :(

Az önce Bruma başlığına yazdım, bu noktada duygusal düşünmemek gerek. Eğer Mayıs'a kadar oynama ihtimali çok düşük ise sözleşmesi dondurulmalı ve Hajrovic'e derhal lisans çıkartılmalıdır.

Yok yahu amrabatla danyi gönderelim 9 yabancı olsun rotasyonda bruma oynamayacagi için ben raziyim yeterki dany gitsin amrabat kiralansin rieranin şu uzama maddesi olmasa kesin ksin 2.yari derimde sezonda 25 maça seneyede 3 milyonu garantiliyor muhtemelen o da yolcu.

elin Portekizlisine duygusal yaklaşıyoruz bizim engine yektaya prefosyonel..!

yabancı sınırının olduğu, hedeflerin olduğu,şikeci rakiplerinin önde olduğu şampiyonluğun olduğu ortamda

kulübü değil brumayı düşünelim iyi..

Butun yorumlarin sinir bozucu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zamanında duygusal davranıp müzmin sakat Kewell'ın sözleşmesini dondurmayarak, onun yerine eldeki tek forvetimiz Nonda'yı göndermiştik de, ondan sonra güzelce vermişlerdi dersimizi.

sözleşme değil lisans

Eğer gerçekten sezonu kapatması kesinleşirse o zaman yapılacak en doğru şey olur. 6 ay boşuna kontenjan işgal etmesinin bir anlamı yok. Eğer sözleşmesini dondurursak birde Amrabat ve Dany giderse hatta yabancı bir stoper alma şansımız da doğar.

Butun yorumlarin sinir bozucu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

birilerinin siniri bozulsun veya bozulmasın diye yorum yapmam.. ben değil konu sinir bozucu can sıkıcı..

elin oğlu 12 milyon euroya kimleri alıyor senin paraların kurun arttığı şu dönemde uçuyor balon olup..

tribünlerde burma burma şarkısı söyleyecektik güya..

bir teselli ver diyeceğiz artık!

GSARAYın 12 milyon eurosu brumanın mutluluğundan kırılan hayallerinden daha önemli benim için..

öyle duygusala bağlayıp hastaneye çiçek gönderelim çiçeği burnundan düşmemişti daha diye düşünmem..

sabri sakatlanırsa üzülürüm Ceyhun sakatlanırsa üzülürüm ama bruma sakatlanırsa hepimiz üzülürüz!

12 milyon Euro bu kelem yaprağı değil!!!

yav sadece sozlesmesi dondurulacak . adami kovan yok . gelecek sezon kaldigi yerden devam eder

Geri
Üst Alt