Bruno Alves Çirkefi

Baran Zorlu

Tecrübeli Üye
[media]https://www.youtube.com/watch?v=tU4LZqLESi4[/media]

Bildschirmfoto-2013-08-01-um-09.jpg

65718_fb_1.jpg

Trde hakem olsa 2 maç üst üste oynayamaz.

kasap oglu kasap.

ligin en iyi stoperi chedjou dedigimde herkes alves olarak alintiliyordu.

servetvari bi stoper. yakinda cikacak kokusu :D

Geçen seneki süper kupada da kırmızı yemişti Drogba ya hareketinden

Ve bu herif gecen sezon HIC kirmizi kart yemedi.!!!!!!

Sadece bizle yaptiklari Süper Kupa macinda iki saridan kirmizi yedi.

Hıyarda yetenek çabukluk çeviklik olmayınca ne yapacak kasaplık yaparak durduracak rakibi bu kadar hantal vücutla olacağı bu birde karşısına kıvrak bir adam çıkınca vah ki ne vah

Bir yardım maçında yapılan şu hareket terbiyesizliktir.

Herkes emreyi , caneri falan konuşuyor da alves de çok çirkef . Hakemler satılmış olmasa geçen sene en temizinden 3 kırmızı kartı vardı .

Suç Chelsea'de, Avrupa'dan kovulmuş şikeci bir takıma paye verirsen bu olur. Adamların koskoca senede tek yabancı doğru düzgün takım ile maçı, hırs yapacaklar tabi..

Takımının karakteriyle çok özdeşleşmiş bir kasap.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Bu sene Fenerbahçenin stoperi de yok 34 maç boyunca kırmızıyı geçtim sarı kart görmez...

geçen yıldan beri en şaşırdığım olay bu adamın bu hareketleri hiç konuşulmuyor bizim taraftarlar dahil ingilterede yapsa 10 maç ceza verirler. Melo ve Emrenin en ufak hareketleri konuşulurken bu adamın kasaplıkları görmezden geliniyor.

Bu sene Fenerbahçenin stoperi de yok 34 maç boyunca kırmızıyı geçtim sarı kart görmez...

geçen yıl vardıda ne oldu sadece 1 defa gördü oda süper kupada en az 4-5 tane görmesi lazımdı en iyi oynadığı dönemde bile ancak zenit aldı bunu tam bir kazma chedjou bundan iyi stoper

camiası hayırsız ne beklersin ki futbolcusundan çirkef oğlu çirkefler... kalecisinden tut kanatlarına orta sahasından yedek kulübesine ortalık çirkef dolu...

Şu hareketi Galatasaray oyuncusu (Ör: Melo) yapsaydı yazılacaklara yada bu konunun işleneceği süreye inanamazdınız.

Geri
Üst Alt