Bruno Alves Çirkefi

Ülkede adam gibi hakem olsa her maç kırmızı yer bu insan bozuntusu.Ama dama ödül vermedikleri kalıyor.

Chelsea geldiğine pişman olmuştur. Drogba'ya fuck you demeler, Alves'in ayak kırmaya girer gibi dalışı. Yazık gerçekten yardım maçında ortam biraz hoş tutulur, sportmenlik olmalı ama affedersiniz bu hayvanlar yüzünden bu mümkün değil.

Tam eziklere yakışan bir ayı. Caner emre Alves volkan meireles hepsi birbirinden yavşak

Fener'de takımın yüzde 90'ına uyuz oluyorum.Sow,Webo ve Mert dışında hepsi çirkef.

Ben bu hareketi yeni gördüm. Eğer melo yapmış olsaydı 3-4 haber sitesinde manşetten vereceklerdi ve ntv spor her haber programında bütün avrupa hazırlık maçındaki sert faulu konusuyor derlerdi.

Çirkef falan değil bildiğin katil bu adam ,

dün bir hakem yönetseydi sahada kalamazdı ,

ligimizde hakem olsa senede 10 maça çıkamaz .

"Fenarbehçe" ibaresine tam olarak uyan, gerek sıfatları gerek kişiliği ile tamamen camiayı temsil eden adeta anadan doğma Fenerli gibi Fenere yakışan isim

Lugano-Zago-Pepe-Alves dörtlüsüyle çıkacan savunmada öff neler olur :)

iyiki fenerde oynuyor, valla yemin bile ediyorum bizde oynasaydi besiktaslilar ve fenerliler bu köpegi men edin derdi

Art niyetli oynuyor gizli gizli vuruyor rakibine dikkat edilmeli hakemler ozellikle takip etmeli

Bunlari hirsindan da yapmiyor futbolla alakasi olmayan 10 hareketi var direk rakibine her mac

Art niyetli oynuyor gizli gizli vuruyor rakibine dikkat edilmeli hakemler ozellikle takip etmeli

Bunlari hirsindan da yapmiyor futbolla alakasi olmayan 10 hareketi var direk rakibine her mac

Lugano-Zago-Pepe-Alves dörtlüsüyle çıkacan savunmada öff neler olur :)

Bunu unutmussun renktas.

stamimg.jpg

yau her olayı terbiyesiz nerdeyse. bi de bizim melo ya laf ederler. ben melonun sarı kart görünce hakemin elini sıktığını hatırlarım , defalarca oldu bu. zaten fenerin faul ortalamasını bir türlü bulamadım , faul sayısına ve kart sayısı oranlarına bakılsa gerçek bir dünya rekoru çıkar. dünyada ençok faul yapan takımın şampiyon olduğu tek lig türkiyede. avrupa kupalarına katılAmamaları talih oldu fener için yoksa bu takım ve bu oyuncular türkiyede şampiyon --yapıldıklarına-- bakmayın avrupada puan alamazlar

Medya gozlerine siyah serit cekmis

Israilin gazeeye yaptigini

Isidin irakta yaptigini

Bu adam futbolda rakip oyunculara yapiyor bunu haber yapmak vicdani bir gorev olmali yaziktir gunahtir illa birinin bacagini mi kirsin

Geri
Üst Alt