Bruno Alves Ne Zaman Kırmızı Kart Görecek? | GÖRDÜ

Şike bittiği zaman.

bizim maçta görür çalım manyağı olur sinirden tekme savurur seyirci baskısından dolayı istemesede zorla atar hakem :D

Komplo diyip ağlayan inekler bugün olan maçtan sonra ne düşünüyorum ama talimat alanların ne düşündüğü çok önemli değil..

myhyquja.jpg

lugano nezaman gördüyse ozaman

Sukru Saracoglu'da yasak anlayin sizde artik, isterse yumruk atsin yine vermezler, boyle bir tehdit var hakemlerin uzerinde, adamlar dayaktan korkuyor dogal olarak..

Lugano nun veliahti oldu bu herif de. Lugano gittiginde sevindik bir pislik den kurtulduk diye, al sana iki sene sonra yeni bir pislik geldi.

Artık bir süre yabancı hakem mi getirirler ne yaparlar bilmiyorum ama bıktık artık.Yahu rezillik bu başka bir şey değil.Hele o g.tten bacağın ahlaksızlıkları yetti artık.

Artık bir süre yabancı hakem mi getirirler ne yaparlar bilmiyorum ama bıktık artık.Yahu rezillik bu başka bir şey değil.Hele o g.tten bacağın ahlaksızlıkları yetti artık.

Tek çözüm yabanci hakem. Hata yapabilir ama eyyam yapmaz hiç degilse. şikeci kulüp buna razi olmaz tabi. Nasil eyyam yaptiracak yabanciya?

Fenerbahçe formasını çıkarınca.

şu babalein poziyonu nedir renkdaşlar maçı izlemedim.özettede yok.

Bu adam bu sezon sadece bizim süper kupa macinda ikinci saridan kirmizi yemisti. Rahat bir 5-6 direkt kirmizi karti es gecildi. Bunlara bir de yemesi gereken sari kartlari ekledik mi , aslinda bu herifin bu sezon 10 mactan fazlasinda sahada olabilmesi bir nevi mucize. MHK/TFF -mucizesi.

Geri
Üst Alt