bruno labbadia

Leblebi koydum tasa
El vurduk basa basa
Her yerini beğendik
Birazcık boydan kısa

Riekerink lan bu. Ali Koç'a bak tüm Galatasaraylıları toplayarak winner özelliği kazanmaya çalışıyor
riekerink hocamizi niye paspas ediyorsunuz yav bizim basimizda 41 maca cikip 2 kupa kazandi adam. ligde looser sezonumuzda basimizdaydi adam. ferhat öztorunlu basaksehir'e karsi bile bir sey yapamayacak kadar rezildik. carole körü oynuyordu solda. malzeme neyse onu oynatti

NieL2K-trILLRJCViQRHkM-Zju9yZ3BqsmlG4qkdB6bAh9ZAaDZRD8k3hgrWLyQGQzP2BE2wlJiCfO6oGLzfm7-LrWKp-YZwAXcb4HJ9yRRwcxrkp40BhA7OYgvCqt2RIIRgexLwSvdYqXQ

riekerink hocamizi niye paspas ediyorsunuz yav bizim basimizda 41 maca cikip 2 kupa kazandi adam. ligde looser sezonumuzda basimizdaydi adam. ferhat öztorunlu basaksehir'e karsi bile bir sey yapamayacak kadar rezildik. carole körü oynuyordu solda.

Kanka dön bidaha oku :D Winner özellikten bahsettim

Wolfsburgla gecen sene gayet iyi sezon gecirdi. Ondan önce baya düsüs yasiyordu. Bu adam üzeri ama bir iki kere kendi oyuncularinin eslerine/kiz arkadaslarina asiliyor diye haberler cikmisti ama dogrumudur bilmiyorum

He labadia gelip 100 milyon euro transfer butcesi getirebilecekmi elde satacak oyuncu yokken ceza allasi muhtemelken napcakmis labadia sapkadan timsahmi cikaricak krali gelsin yaslar geceriz devre arasini goremez

Biraz riekerink biraz andre linoge'un kötücül formundan var sifatinda. orkumsu

Kanka dön bidaha oku :D Winner özellikten bahsettim
bizim eskileri transfer ediyorlar da bizim eskiler o dönem kadroyu doldurmak icin oynayan topculardi. rodrigues beyinsizini türkiyede herkes cözmüstü ve satabilecegimiz en yüksek fiyata satmistik. tolga angutu vs. 3-5 maclik topcular idi. bizim kadroda bi agirliklari yoktu

Herifler bizi 15 sene kadar geriden takip ediyorlar, ha gayret.

Bu salaklar bu parasızlıkla yabancı hocayıda ellerine yüzlerine bulaştırır.

Yarın bi gün Aykut Kocaman,İsmail Kartal sesleri yükselir

Bu salaklar bu parasızlıkla yabancı hocayıda ellerine yüzlerine bulaştırır.

Yarın bi gün Aykut Kocaman,İsmail Kartal sesleri yükselir
ali koc vizyon ve misyondan söz edip simdi yine yabanci birini getirir onu da belli bir tazminatla gönderince erol bulut veya tayfun korkut gibi böyle daha genc bir türk teknik direktör gelir. bu yolun sonu ali'ye hüsran olur.

ali koc vizyon ve misyondan söz edip simdi yine yabanci birini getirir onu da belli bir tazminatla gönderince erol bulut veya tayfun korkut gibi böyle daha genc bir türk teknik direktör gelir. bu yolun sonu ali'ye hüsran olur.

Alinin karşısına muhtemelen Sadettin Saranı çıkaracaklar. Tabi eğer Sadettinin günlük hayattaki çıkar işleri bozulmayacaksa. Koç fazla kalamaz

Genoa ile anlasamamis.

Geri
Üst Alt