GSC Scout # Bruno Martins Indi

Cevap: # Bruno Martins Indi

bende giremiyorum heralde kötü bir şey

Biliyorum saka yapmistim Veli.. Verdigin linke giremiyorum ben. Yetkiniz yok felan diyor

bir yanlışlık olmuş sanırım oktay benim pcde bir şeyler var zaten son günlerde hata verip duruyor

neyse iyi forumlar renktasım

De Vrij ile beraber Ingiltere'ye gidecelermis sene sonu..

Ikili icin 27 milyon Euro'luk teklif varmis Newcastle'den, ne kadar dogru tartisilir..

Bu tip oyuncularla Avrupa'da başarı gelir İnşallah sene sonu alınır.

Hollanda'da Feyenoord gibi bir takimda parlayan, bukadar yetenekli bir futbolcu Turkiye ligine gelmez. BMI gercekten cok iyi bir stopper. Gidecegi yer Liverpool/Milan gibi Avrupa tarihi cok genis bir takim olur. Orda parlamaya calisip bir ust kademe daha atlamak ister.

Ispanya, Italya, Fransa liglerinde orta siralarda oynayan iyi bir genc'i getirme ihtimali vardir. Ornek bir Biabiany, Cabella veya Carlos Vela. Ama Hollanda'dan imkansiz. Onlar hep ilk once buyuk lig'e gitmek istiyorlar.

Porto'nun Fryenoord'a 8 milyon euro'luk teklif yaptigi konusuluyor.

35 milyon euro'ya satmak istedikleri Mangala'nin yerini Portekiz dogumlu Bruno Martins Indi ile doldurmak istiyorlarmis..

Bir Chedjou parasi..

Çok kötü bir stoper.

Dany'nin daha üst versiyonu denebilir. Fatih Hoca Dany'i o kadar hatasına rağmen tutuyordu, İndi onun daha gelişmiş, Hollanda altyapılı versiyonu.

Sol ayaklı,sol bekte oynayabilen,26 yaşında bir oyuncu. Sakarlıkları oluyor ama atletizmi iyi,tekniği fena olmayan ve hocanın sistemine uygun bir oyuncu.

Bruno Martins Indi - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt

Kalsın.
Bize kemik, şaka dan anlamayan bir Stoper lazım

Sezon sonuna kadar AZ Alkmaar'a kiralandi.

Geri
Üst Alt