Bruno Petkovic, Trabzonspor'da İddiası

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Trabzonspor, Bruno Petkovic transferinde mutlu sona ulaştı.

Hırvat yıldızın ardından Dinamo Zagreb ile de anlaşan bordo mavililer, Petkovic ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Trtspor

1687596487443.webp

Süper transfer , hırvat maçından öncede beni tatmin eden bizim lige uygun olduğu hakkında bir kaç analiz okumuştum twitterda

tek kulvarda oynayacak trabzon mutlaka kafa takımlarından puanlar koparacaktır keza bilicli adanada aynı şekilde.

bence de iyi transfer,izledim bende

başkanları bunu alamıycaklarnı söylemişti

orsic değilmiydi o ahbab

soton 8-10 istiyor falan diyodu

2side heis.

Öte yandan, Ertuğrul Doğan isimleri transfer gündeminde olan Hırvat oyunculara ilişkin de konuştu.

"Teknik direktör Nenad Bjelica'nın isteği doğrultusunda (Mislav) Orsic ve (Bruno) Petkovic ilgilendiğimiz oyuncular. Ancak iki oyuncunun da kulüpleri 4 milyon euro gibi rakamlar talep ediyor. Bu bonservis rakamlarını vermeyeceğiz.

gerçi almıycaz dememiş o kdr para vermeyiz demiş

2side heis.

Öte yandan, Ertuğrul Doğan isimleri transfer gündeminde olan Hırvat oyunculara ilişkin de konuştu.

"Teknik direktör Nenad Bjelica'nın isteği doğrultusunda (Mislav) Orsic ve (Bruno) Petkovic ilgilendiğimiz oyuncular. Ancak iki oyuncunun da kulüpleri 4 milyon euro gibi rakamlar talep ediyor. Bu bonservis rakamlarını vermeyeceğiz.

gerçi almıycaz dememiş o kdr para vermeyiz demiş
iki onurlu camia olan fb ve ts bu yıl şovunu yapacaktır.

10-11 şampiyonu ts diyen avzi fbye
10-11 şampiyonu biziz diyip kupasını alamayan ts'de viscayı fbye satacaktır parasızlıktan :p

ts ile dostuz diyip her fırsatta bizi şamarlamaya kalkan tsye yanlayan bizim renktaşlar ilgilenmediğimiz uğurcan üzerinden bize laflar çakan camianın bu tutumu karşısında ne yapar sırf bunu görmek için bile avzi fbye istenir

Trabzon sırtı dönük top oynayan ( Pivot ) forvetleri seviyor. Takım çevresi iyi olursa iş yapar.

bunların td hep kendi tayfasını dolduracak takıma galiba

Geri
Üst Alt