# Bryan Gil

Onur Yücel

10 Numara!
Tottenham'ın 21 yaşındaki genç kanat oyuncusu. Geçen sene onu almak için erik lamela + ciddi para verdiler. Conte geldikten sonra forma şansı bulamadı, devre arası valencia'ya kiralandı. Bu sene 3 maçtır forma şansı bulamadı

satın alma opsiyonlu kiralık alınabilir. Yetenekli bir oyuncu. Parlarsa tekrar büyük paralara satarız

Valencia'ya donuyor diye biliyorum kiralik olarak

Eibar zamani dehset topcuydu. U-21 kontenjanina da giriyor. Eldekilerden farkli bi kanat oyuncusu harika olurdu alsak

Bizim bu paraları verebilecek paramız yok alamayız bence..

kiralık çok rahat alınır bence. Tottenham kullanmıyor çünkü

kesinlikle. Hızı ve dripling yeteneği etkileyici
Satın alma opsiyonuna bence en az 30 milyon euro isterler hadi diyelim 20 milyon euro koydular satın alma opsiyonuna onu da alamayız.Ffp yokken kiralık transfer yerine satabilecek oyuncu almalıyız diye düşünüyom ben reis..

Satın alma opsiyonuna bence en az 30 milyon euro isterler hadi diyelim 20 milyon euro koydular satın alma opsiyonuna onu da alamayız.Ffp yokken kiralık transfer yerine satabilecek oyuncu almalıyız diye düşünüyom ben reis..

ben o kadar isteneceğini sanmıyorum. En fazla 15 istenir. Ha yine ödeyemeyiz ama inanılmaz bir performansla şampiyon yaprsa al-sat yaparız. Alanya merih'te benzerini yaptı

15'e alıp anında 23-25'e satarız. Çünkü hala piyasası yüksek

Tottenham Hotspur Valencia'ya Bryan Gil'in yerine başka birini bulamayacaklarını bildirdi, bu yüzden anlaşma neden şimdi iptal edildi ve oyuncu Spurs'te kalacak.

Tipi cruyfun gençliğine benziyor 90lar enerjisi var bu çocukta
Daha cok george beste benzemiyomu

64E1C82E-5E9B-4B80-8480-D50BF0AE619C.webp

Dogru dürüz forma sansi bulamayin Gilin yerine baska adam bulamiyorlar diye onu yollamiyorlar, ama Mourayi bazi duyumculara göre bize verecekler ha?

ikinci yarı begendim ama daha çok toy.tek basına hücumu tasııyamaz 70 dk.sampaoli hatalı bu konuda

Ümraniye'deki Butayib tipinde bir herif

Beatles mensubu kılıklı rezil bir herif.

Geri
Üst Alt