- 16 Haziran 2010
- 190.852
- 133.568
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlis adama baktin sanki?27 mac 5 gol 4 asist için bu paraları vermek akıl dışı cidden ya.Sunlar fm kariyer yapan birini alıp transferin başına getirseler daha is yaparlardı.Hep alt seviye oyuncular alma peşindeler yüksek paraya
Kaziklanacaklar, 53+12 milyon euro teklif etmisler ama Brentford az bulmus. Herifin 1 sene kontrati kaldi ustelik. 70'e falan alirlarsa sasirma.Manu aldıysa yine kazıklanmıştır.
Yuh. Şu heriflerdeki harcamayı biz yapsak 5 senede 2 tane şl yarı final görürdük.Kaziklanacaklar, 53+12 milyon euro teklif etmisler ama Brentford az bulmus. Herifin 1 sene kontrati kaldi ustelik. 70'e falan alirlarsa sasirma.
brentford'da olan o , ben manu'da olacak olanı söyledimYanlis adama baktin sanki?
Bu sezon 42 macta 20 gol ve 9 asisti var.
Oyle yazsana herkes anlasin ne demek istedigini.brentford'da olan o , ben manu'da olacak olanı söyledim
Yav manu millete şapur şupur bize gelince yok, gelin barışı 50 milyona verelim.Teklifi yukseltmisler ve anlasma saglanmis son bilgilere gore;
teklif 50 milyon pound sabit bonservis bedeli + 10 milyon pound bonuslar.
Kisaca 72 milyon euro falan yapiyor totalde.
Artik EPL disi kolay kolay kimseye yuksek bonservis bedelleri vermezler cunku elleri cok yandi bu tarz transferlerden. O yuzden EPL icinde olan oyunculara veriyorlar.Yav manu millete şapur şupur bize gelince yok, gelin barışı 50 milyona verelim.
Yav nasıl olsa hiçbiri tutmuyor zaten, biraz bize de versinler şu bitmeyen paradanArtik EPL disi kolay kolay kimseye yuksek bonservis bedelleri vermezler cunuk elleri cok yandi bu tarz transferlerden. O yuzden EPL icinde olan oyunculara veriyorlar.
1 kere de hayırlı olsun de geç2-3 yıla fenere gelecek tip var