BSL 19/20 H:20 | Fenerbahçe Beko 75-80 Galatasaray Doğa Sigorta | MS | 26 Şubat | Tivibu Spor2

Futbolda koyunca basketbol sever olmuşlardı şimdi burada da koyduk, biz de olmayan branş arayıp oraya yöneleceklerdir.

Bu Ali Koç ilk seçildiğinde şaka maka biraz korkmuştum. Maşallah gelen gideni aratır da bu kadar mı aratır. Şimdi Ali Koç gidecek Aziz geri gelecek deseler hayır Koç kalsın derim :)

Basketbolu pek takip etmiyorum, fener tribünleri niye böyle ruhsuz ve boş, hep mi böyle ? Yatırım artınca ruh gitmiş gibi sanki.

Basketbolu pek takip etmiyorum, fener tribünleri niye böyle ruhsuz ve boş, hep mi böyle ? Yatırım artınca ruh gitmiş gibi sanki.
Pahalı abi basket biletleri bile yani öyleydi en son. Ses çıkaran taraftar gitmiyor o yüzden, salon da ters yerde zaten.

ERuYA_ZWAAE3EJW

Screenshot_20200226-233529.jpg

Bizim maçlarda daha baskılı oluyorlardı ama kadıköyde koyunca sesleri kesilmiş aynen şöyle olmuşlar

CV489jaWcAEAK_v.jpg

lan bunlar nasıl yenildi bize ahahhahahakwlskwmsnwjnsnwjsnanajjajajajahahhahahahhahqjsjqjskwmsms

Geri
Üst Alt