Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.172
- 70.336
- 4.918
İlgililer acil istifa!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bidaha böyle duruma kimse düsürmez umarim. yeni sezonda basketbolun basina üstünberk gelmeli yenidenIyi oldu vallah Lig’de kaldik![]()
çakmakla ne alakası var? 100 sayı önde olsak yine o capsi atardım. mesele orda cengizin yalnız ve üzgün olması.
Feneride yenip taclandiracagiz bu kutlamayimustafa cengiz yönetimi başarısız diyenlere gelsin bu sonuç
Alakası yok, tam tersi adam kanser hastası, yanlız olmasa daha iyi, covid zaten hortlamış yine.
bidaha böyle duruma kimse düsürmez umarim. yeni sezonda basketbolun basina üstünberk gelmeli yeniden
serkan gürkan > mustafa cengiz3de3 yaparak takımı ligde tuttum... Daha ne yapayım...
![]()
Konstrasyon u bozmayalım renkdaş 3-0 yenip lige ortak oluyoruz tekrardan2 saat sonra maç var renktas. Suçlu çıkacak zaten acele etme
Yüce diye 31 ceken bir tayfa var. o na sorsunlarAysala bi SMS - Sponsor ol Basgan diye .
Inşallah yeneriz bende terime sallamaktan yoruldum zatenKonstrasyon u bozmayalım renkdaş 3-0 yenip lige ortak oluyoruz tekrardan