BtcTurk Yeni Malatyaspor Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu

Aslında duzgun bir sol bek yedeği olsa nagatomo sağa geçer.Hem sağ bek tempolu olur biraz hem de rahat orta açar.

bu olayı burda söyleyen 1-2 kisi daha gördüm yalnız nagatamo sagda oynayamıyor yahu inter dönemlerınde bazen mecburen sag bek oynatıyorlardı iyice mallasıyordu orjinal sol bek olmasada adam en verimli orada

tekrara duscez ama
feguli gecen yıldan beri dinlenemedi oructan cıktı afrıka kupasına gitti oradan cıktı kısa bi zaman sonra türkiyeye döndü takıma katıldı
denizli maçı sonrası böbreğinden bişey oldu
feguliye herzaman ihtiyac vardır yokluğunuda gecen sene acı acı tecrübe etmişizdir fakat fener ve psg maçları öncesi bırakında biraz dinlensin.
ha yine malatya yine deplasman yine zor duruma düşeriz ama şu adamda canını sahada vercek sonunda

bu olayı burda söyleyen 1-2 kisi daha gördüm yalnız nagatamo sagda oynayamıyor yahu inter dönemlerınde bazen mecburen sag bek oynatıyorlardı iyice mallasıyordu orjinal sol bek olmasada adam en verimli orada
Ben demistim ama adamin orijini sag bek ve sag ayakli zaten.

Ben demistim ama adamin orijini sag bek ve sag ayakli zaten.

aslında degil 200 civarı maca sol bek cıkmıs 30 civarı macta sag bek onun sebebide inter sag bekte sıkıntı cekiyordu d'ambrosio sakattı o dönemler oynadı
sola alıstırmıs kendini solla top sürmeyi orta acmayı seviyor bu sene haric bizde de öyleydi ama tabi yaslandı artık

Feghouli dinlemedi de, afrika kupasina giden ust seviye liglerin oyunculari dinlenmedi mi? Bu ulkede futbol oynanmiyor galiba

Sakatlığı vardır yav hemen atlamayın. Dinlendirilmek istense kulübede dinlenirdi.

Edit:Rodop sakatlığı yok dinlendirilme amacı ile alınmadı yazmış.

Son düzenleme:
Çok doğru bir karar feghuli yavaş oynamamızın başlıca sebeplerindendi.

feghuli kanatta oynuyor mu piknik mi yapıyor belli değil çok temposuz ağır sadece pas yapıyor zaten bizim takımın başka numarası da yok emre mor ya da jimmy en azından rakip kale de tehlike yaratabiliyor.

Hoca iyi yapmış keşke ömeri de orta saha da ilk 11 başlatsa daha güzel olur

su takimda sol bek oynayacak en son kisi muslera dahil ömer bayramdir. adam orta sahada hem verimli hem özgüveni yüksek bir sekilde oynarken yine gecen seneye dönüp resmen yedigi ilk calimda morali bozulacak. seyirci zaten her olumsuz hareketinde ah vah ediyor. ömer bu saatten sonra sol bek oynayamaz.

Sakatlığı yok demiş Rodop. Feg'in en azından yedekte durması gerekirdi. son 20 dakika sokardın işler kötü giderse.

Afrika kupasında finale kadar oynadı ve sezon öncesi çalışmalarını yapamadı. Ve önümüzde 4 gün içinde oynanacak çok kritik Fenerbahçe ve PSG maçları var. Diğer oyuncuların eksikliklerinin sebebi maç eksikliği. Fegh'in ise antrenman eksikliği. Zaman zaman ara verip fiziksel olarak yenilenmesi lazım belli.

Ayrıca Fegh ve Belhanda'nın olmaması ben ekibime güveniyorum demek. Eskiden olsa iğneyle zorlamayla oynatılırdı bu isimler.

dinlenme falan bahane geçelim bu işleri yemezler . dinlenecek adam rotasyona girer yedek kulübesinde oturur gerekirse.

bilmediğimiz başka bir durumun olduğu aşikar .

hadi hayırlısı bakalım yakında çıkar kokusu

4-4-2 icin butun sartlar olustu kanimca

Muslera
Mariano-luyindama-marcao-nagotomo
lemina-seri-Nzonzi-Babel
Falcao-Andone

yapacak bir şey yok oraya müdahale şarttı.
pozisyon üretemeyen yavaş hücum hattından sıkıldık artık.
fatih hocanın o bölgede alternatifleri denemesi lazım.

Kadro da dışarda kalmayı hakeden oyuncu feg zaten

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt