BTV

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
BTV, birbirinden iddialı programları ve güçlü yorumcu kadrosuyla Türkiye'de futbol gündemine yön veriyor.

🔹BTV kanalının amiral gemisi Sözde Futbol, Süper Lig maçlarından hemen sonra Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri Bışar Özbey, Evren Turhan, Ümit Özat ve Okan Koç ile karşınızda.

🔹It's in The Game'de, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Avrupa Konferans Ligi maçlarından hemen sonra fikstüre göre Salı veya Çarşamba ve Perşembe günleri, iddialı kadrosu Bışar Özbey, Ahmet Çakar, Ümit Özat ve Rasim Ozan Kütahyalı ile hafta içinde sizlerle.

🔹The Football'da Bışar Özbey ve Ümit Özat Süper Lig, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'ndeki maçların hemen önünde ve devre aralarında teknik-taktik konuşarak sizi futbola doyuruyor.

🔹Haftanın Özatı'nda Bışar Özbey ve Ümit Özat haftanın değerlendirmesini yapıyor.

Merhaba arkadaşlar.

Bir süredir Bışar Özbey'in futbol kanalı Btv youtube kanalını takip ediyorum. Son haftalarda Ahmet Çakar'ı konuk olarak alıp pozisyonları değerlendirmeye de başladılar. Konu kesinlikle Ahmet Çakar ve onun bu kanaldaki mevcudiyeti değildir, konu kanalın içeriği ve Bışar Özbey'in cesaretle konuşabilmesidir.

Bu kanal korkmadan ve bıkmadan Fenerbahçe'nin algılarını, manüplasyonlarını açıkça dile getiriyor. Her programda adaletli, vicdan sahibi sporseverlerden destek talep ediyorlar. Üzerlerinde müthiş bir Fener lobisi baskısı olduğunu sıkça dile getiriyorlar.

Forumdaki tüm renkdaşlarımdan ricam bu kanala abone olup beğeni yapmanız ve mümkünse de çevrenizdeki Galatasaray'lı tanıdıklarınıza da bunu yapmalarını rica etmenizdir. Adamları şahsi olarak sevmiyor olsanız bile (ki ben Ahmet Çakar'ı pek sevmem) eğer biz böyle cesurca konuşabilen adamları desteklemezsek bunları da birgün susturacaklar.

Lütfen bu ve benzeri gördüğü kişileri yani haksızlığı dile getirmekten çekinmeyen, sayısı tükenmek üzere olan, Koçun satın alıp susturamadığı kanal ve kişileri paylaşıp destekleyelim. Lütfen okuyup geçmeyin haksızlık karşısında bir küçük aksyonumuz olsun, rica ediyorum.

Son düzenleme:
Bende izliyorum,GS in haklarını korumaya çalışan belki tek youtube kanalı gerçekten.

Bu adam sanki bir ROK taklidi gibi çıkmıştı televizyona, hatta Ertem Şener'in sunduğu bir programdı galiba, öyle hatırlıyorum. Asıl mesleği Avukatlıkmış sanırım.
,
Galatasaray'ın hakkını savunan herkesi destekleriz.

Bende izliyorum,GS in haklarını korumaya çalışan belki tek youtube kanalı gerçekten.

Kesinlikle, özellikle de Bışar Özbey müthiş cesur yorumlar yapıyor. Ben kanalı onun mevcudiyeti sebebiyle takipteyim. Her maç sonu çatır çatır Fenerbahçe'ye ve isim vererek kıvırtmadan Koç'a, Acun'a sesleniyor. Kendisi ünlü bir avukatmış, spor kamuoyunda bilinen biri sanırım.

Kesinlikle, özellikle de Bışar Özbey müthiş cesur yorumlar yapıyor. Ben kanalı onun mevcudiyeti sebebiyle takipteyim. Her maç sonu çatır çatır Fenerbahçe'ye ve isim vererek kıvırtmadan Koç'a, Acura sesleniyor. Kendisi ünlü bir avukatmış, spor kamuoyunda bilinen biri sanırım.
Evet avukat,ümit özat ta eskiden bu programdaydi,ümit özata da harika göndermeler yapıyor korkmadan. Dün fenerbahce rezilliği sonrası programını 30 bin kişi izliyordu.Destek vermek lazım kesinlikle.

Bışar Bey'i takip ediyorum hakkını vermek lazım sağlam duruyor da AÇ'nin olduğu bir işten de asla hayır gelmez.

Ahmet Çakar şimdi burda allah belalarını versin ordan alıp buraya verdiler deyip

sonra beyaz futbolda mod değiştirerek Gs'yi kınıyorum ayağı mı yapıyor....

Helal olsun sana Bışar bey kardeşim. Dünkü algı skandalıyla ilgili en korkusuz ve hakkaniyetli yorumlar yine Bışar Özbey'den geldi. Tüm forumdaşlardan ricam şu adamın kanalını abonelik ve beğeniyle desteklemeniz. İnanın bu çok önemli, böyle adamların arkasını boş bırakıp kuşlara yem etmeyelim.

Video uzun ama ilk dakikaları izlemeniz bile yeterli:

Helal olsun sana Bışar bey kardeşim. Dünkü algı skandalıyla ilgili en korkusuz ve hakkaniyetli yorumlar yine Bışar Özbey'den geldi. Tüm forumdaşlardan ricam şu adamın kanalını abonelik ve beğeniyle desteklemeniz. İnanın bu çok önemli, böyle adamların arkasını boş bırakıp kuşlara yem etmeyelim.

Video uzun ama ilk dakikaları izlemeniz bile yeterli:

Kolpa Ahmet'e bak Murat Sancak'ı kutluyorum diyor; şov yapmaya çalışmış fakat Bışar iyi ayar vermiş.

Gökhan Dinç, Galatasaray - Adana Demirspor maçındaki Koç operasyonunu kurgusuyla açıklamış.

Bu kanala destek olunmasının öneminin altını tekrar çiziyorum. Sosyal medyada konuşabilen, satınalınamayan, susturulamayan en son bu kanal kaldı.

Forumdaşlar lütfen like ve beğeni yapalım ki tek başına bizi savunan bu cesur adamlar yalnız kalmasınlar:

Ali Koç'a karşı yine Galatasaray'ı savunan değişmedi. Yönetimin yapacağı işi de bu arkadaş yapıyor artık.

Hukuken yabancı hakem getirilmesinin mümkün olmadığını açıklamış:

Geri
Üst Alt