Üye Görüşü Bu Akşam Galatasaray'ı Bekleyen Tehlike!

iste futbolda sevdigim nokta bu benim. Skor odakli konusmayi sevmiyorum. Belkide gercekten futbol oynadigim icindir hic bi zaman skor odakli konusmayi sevemedim futbolun derinliklerini konusmaktan haz alirim. Yapilan analiz on numara, gelen bir kac yorumda yine futbola yuzeysel bakilmis bir yorum. Ne bileyim felaket tellalligi yapma, mactan sonra burda ol vs. gibi. Bende arsenal macinin 11'ini gordukten sonra skor tahminim 3-0 ya da 4-1 demistim. ilk yari 3-0 ms 4-1 bitti. Yani aslinda futbolun icini az biraz bilen adam bunun gorunen koy oldugunu anlar.

Analiz icin tebrik ediyorum. Benim teknik direktorumun futbola bakis acisi H.Delikanli gibi olsaydi ben futbolu birakmazdim. Beni sogutan malesef sozde tdmiz oldu, tiksindirdi ve biraktim.

iste futbolda sevdigim nokta bu benim. Skor odakli konusmayi sevmiyorum. Belkide gercekten futbol oynadigim icindir hic bi zaman skor odakli konusmayi sevemedim futbolun derinliklerini konusmaktan haz alirim. Yapilan analiz on numara, gelen bir kac yorumda yine futbola yuzeysel bakilmis bir yorum. Ne bileyim felaket tellalligi yapma, mactan sonra burda ol vs. gibi. Bende arsenal macinin 11'ini gordukten sonra skor tahminim 3-0 ya da 4-1 demistim. ilk yari 3-0 ms 4-1 bitti. Yani aslinda futbolun icini az biraz bilen adam bunun gorunen koy oldugunu anlar.

Analiz icin tebrik ediyorum. Benim teknik direktorumun futbola bakis acisi H.Delikanli gibi olsaydi ben futbolu birakmazdim. Beni sogutan malesef sozde tdmiz oldu, tiksindirdi ve biraktim.

hocam sorma bizede aynısını yaptılar :D fark yemeyelim diye her topu diktiriyorlardı :D 2 tane zımba gibi stoperin arasında yalnız kalıyordum :D bıraktım bende

hocam sorma bizede aynısını yaptılar :D fark yemeyelim diye her topu diktiriyorlardı :D 2 tane zımba gibi stoperin arasında yalnız kalıyordum :D bıraktım bende

bende merkez ortasahaydim takim simdiki gs gibiydi o yuzden bizim defanscilari iyi anliyorum

4-4-2 oynayak futbolda en basit dizilis diyoduk. ama yok hoca illa killik yapacak, yine gs gibi tek kanat oynuyoduk. kanat hucuma ciktiginda geri donuslerde cok buyuk sikintilar yasiyorsun. rakip kanattan 2 kisi gumbur gumbur gelirken, hucuma cikan kanat bekin dili disarda donmeye calisirken, rakip sagdan geliyosa sag stoper, sag beke devrilirdi stoperin yerinide ben alirdim, benim yerimi ise ofansif ortasaha ya da santraforumuz. (bu yuzden ortasahamiz follostu tipki gsnin gibi) rakip cift santrafor ise rahatlikla 2 pasta beni asip golu bulurlardi. Ozellikle ara pas bu durumda cok rahat geciyor. Cunku tum mevkilerde rakibinden 1 kisi eksiksin ve herkes birbirinden bosalan yeri devraldigi icin asla kendi mevkilerinde olmuyolardi. Ustelik hucuma bi yerlesik yakalanmak var bide hazirliksiz yakalanmak. Hazirliksiz yakalaninca karambole defans yapiyorsun zaten. Kim nerde belli degil. Simdiki gs'da bizi goruyorum. Bu hoca derhal gitmeli oyunculara negatif yonde etki ediyor. Chedjou, semih, telles, muslera, yerinde olsaydim futbolu birakma noktasindaydim suanda

Bu analizi gerceklestirmek icin futbol profesörü olmaya gerek yok. Futbol dan ve dizilislerden biraz anlayan herkes tahmin edebilirdi sonucu. Ama Türkiye'de iste o futbol dan biraz anlayan tipler yok. Hic anlamiyorlar!

Mac günü bu konu hortladi yine. Gerginim beyler gergin! Rakip tehlikeli. Puan kaybetme ihtimali yüksek.

Geri
Üst Alt