Üye Görüşü Bu Akşam Galatasaray'ı Bekleyen Tehlike!

Yani o kadar berbat kadro ve diziliş tercihleri yapıyor ki kadromuz genel olarak rakiplerden daha zayıf diye yenildik vs. bile diyemiyoruz.
Hemen kovmak lazım bu adamı; şu kadar ay geçti, Chedjou'yu sağ stoper oynatmak dışında yaptığı tek bir olumlu hamle yok.

İtalyan futbolu ölmüş, biz İtalyan hocalardan medet umuyoruz. Şaka gibi.

Arsenal maci nin ikinci yarisini hatirlayin. Her ne kadar kirmizi kart etki etsede, Bruma gibi oyuncunun girmesiyle daha iyi oynamaya basladik. Ama gel gör yine ayni hatalar, yine ayni kafa.

Dortmund ve Arsenal in oyun stili cok benzer hücum'da. Ulan Arsenal'a karsi yaptigin hatayi, Dortmund'a karsi niye ayni riski aliyorsun bela adam..

Kimse kadroyu beğenmiyor ama benzer şekilde kaçıncı başlık bilemiyorum,

tüm fikirler bu linkte paylaşılsa kafi https://www.gscimbom.com/forum/f190...21-45-22-ekim-108607/index37.html#post7099756

Ben kadro'yu begenmiyor degilim. Bende Dzemaili yi 11'e yazdim, ama burda elestirdim. Yanlis anliyorsunuz iste. Konu da paylasilan yorumlarda bizim acimizdan bakiliyor olaya..

Bu maclarda rakibe karsi kuracaksin kadroyu..

Ulan Dortmund'a karsi nasil kanatsiz oynarsin? Derdim bu. Ayni sekilde Arsenal'a karsi.. Bunlar zaten kanatlardan oyun kuran takimlar..

Ah ulan ah !

Thomas Tuchel , Marcelo Bielsa ve Mircea Lucescu'dan biri gelmedi ki şu takımın başına adam gibi bir kadro , taktik ve oyun görelim.

En azından karakterli bir oyun oynardık.
Belli mi olur belki de iyi sonuçlarda alabilirdik diğer maçlardan da.
Böyle korkak oynayınca ne değişiyor ki onu da anlamıyorum yani.
Anderlecht'i yenemedik Arsenal'den 4 yedik cesur taktiklerle oynasak bundan daha kötüsü asla olmazdı.
Belki daha iyi puana sahiptik şuan.
sanmıyorum olcan ve bruma üst seviye oyuncular değil hele olcan hiç değil brumada yine potansiyel var. bruma yedekte olsa olabilirdi ama diğerleri doğru tercih

Olabilir. Ama yine de mantikli bir secim olurdu kanat oyuncusu ile oynamak. Sen hangi kafayla Aubame ve Reus gibi kanat oyuncusunun karsisina Tarik ve Telles gibi zayif beklerle cikarsin? Gel de resmen rezil edin bizi demektir bu.

Orta saha nin direnci desen SIFIR!
analizi yapan prandelli görecez planı işe yarayacak mı :)

Terim bir sekil takımda tutulmalıydı. Karakteri falan umrumda degil. Sanki oyuncular cok mu karakterli ? Hepsi paraya bakar.

Bu dakikadan sonra Terim'i taraftar istemez eyvallah ama gelecek hocanın muhakkak yerli olması gerekir. Yabancı getirmek büyük bir risk, Mancini-Prandelli'den sonra 3.yabancıyı bu takım kaldıramaz ve net olarak çöker, Prandelli'den daha beter olur die tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
Sağ kanadımızda Aubameyang, sol kanadımızda ise Reus olsun.

İleri uçta Burak oynadığı sürece bu takım futbolun gerektiği hiç bir şeyi yapamaz.

Arsenal maçında savunmanın arkasına kaçacağım diye sırtı dönük top almadığı pozisyonlar golle sonuçlandı kalemizde, Fenerbahçe maçında ise yine aynı dönen topta korner kullanan Fenerbahçe Kadlec ile net pozisyonu harcadı.

Topu ileride tutamadığın sürece çok iyi savunma oyuncuların ve kanat oyuncuların olsun çok fazla pozisyon verirsin.Hem kanattan hem ortadan delik deşik ederler.

Burak'ın oynadığı hiç bir maçta favori değiliz ve her maçta da en az 3-4 tane kalemizde %100lük gollük pozisyon veririz.

Terim bir sekil takımda tutulmalıydı. Karakteri falan umrumda degil. Sanki oyuncular cok mu karakterli ? Hepsi paraya bakar.

Bu dakikadan sonra Terim'i taraftar istemez eyvallah. Yabancı getirmek zaten hep bir risk, Mancini-Prandelli'den sonra 3.yabancıyı bu takım kaldıramaz ve net olarak çöker, Prandelli'den daha beter olur die tahmin ediyorum.

Bence yerli bir hoca getirilmeli.

Biz cozum ariyoruz sen problem ustune problem oneriyorsun. Terim ile Ersun la olacak degil bunlar..

Sağ kanadımızda Aubameyang, sol kanadımızda ise Reus olsun.

İleri uçta Burak oynadığı sürece bu takım futbolun gerektiği hiç bir şeyi yapamaz.

Arsenal maçında savunmanın arkasına kaçacağım diye sırtı dönük top almadığı pozisyonlar golle sonuçlandı kalemizde, Fenerbahçe maçında ise yine aynı dönen topta korner kullanan Fenerbahçe Kadlec ile net pozisyonu harcadı.

Topu ileride tutamadığın sürece çok iyi savunma oyuncuların ve kanat oyuncuların olsun çok fazla pozisyon verirsin.Hem kanattan hem ortadan delik deşik ederler.

Burak'ın oynadığı hiç bir maçta favori değiliz ve her maçta da en az 3-4 tane kalemizde %100lük gollük pozisyon veririz.

Sonuna kadar katiliyorum hocam. Bende bu yüzden Pandev'in oynamasindan yanayim zaten. Dedigin gibi Burak sorunu varken birde bu formasyon? Bu hatalar bu seviye de yapilir mi allah askina..

Murat Yakin daha iyi olurdu aslinda ama neyse..

Prandelli nin yapacagi hamleleri de simdiden yazalim.

Mac bittikten sonra bir yeteneksiz (Umut) daha saha da yerini alacaktir. Ardindan Hamit..

Is isten gecince konusalim diyorsun yani? Bas git kardesim, klasik türk kafanla basbasa kal. Zaten yillardir böyle düsündügümüz icin kaybediyoruz.

Birde isin komik tarafi, maci oldu da kazanirsak herkesin buraya gelip dalga gecme gercegi. Sonra bakiyorsun iki mac sonra yine rezalet, ve yine istifa sesleri yükselmeye baslar. Günlük düsünen türkiye nin taraftar toplulugu.

Senin gibi felaket tellalıyla tabiki gelip makara yapıcam maçtan sonra burda.

Ortak payda Galatasaray olmasaydı sana çok güzel basıp giderdim ben

Eğer Dzemaili, Melo ve Selçuk 3lüsüyle sahaya çıkarsak maç bizim için bitmiştir. Dortmund'un birçok oyuncusu bu ortasahayı yürüye yüreye geçebileceğini biliyoruz. Bununla beraber kanatsız bir sistemle çıkarsak beklerimiz yalnız kalacak, özellikle defansif özellikleri çok iyi olmayan Tarık ve Telles'in kanadı otoban olacaktır. Sonuç olarak 4-3-1-2 gibi bir sistemle sahaya çıktığımız vakit, maç Arsenal maçından çok da farklı olmayacaktır diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt