Bu Akşam Kovuluyor!

onların planı başkaydı Hakan. Onlar ara transferin son 1 haftasına kadar tutacaklardı. Sonra 3-4 günde TD arayışı diyerek transfer yapmadan kapatma niyetindelerdi. (bence)
E basindan beri diyorum ya taraftari kandiriyorlar diye..

Sneijder konusunda da kandiriyorlar bizi.. Gönderecekler iste.

Son düzenleme:
Bir de bir açıklama yapılıyormuş
Prandelliyle olan sözleşmemizi 2 yıl daha uzattık :asd22:

Tam olarak saat kacta kovacaklar acaba, ona gore foruma girecem :)

FAİZLER VE MAHKEME MASRAFLARI DA CABASI
Yarsuvat yönetimi şu an için Prandelli'yi kovarsa; 5 milyon 900 bin euro artı; 3.5 milyon dolar bonuslar ödenmesi gerekiyor. Eğer yönetim sözleşmeyi tek taraflı fesheder ve Prandelli de FIFA'ya giderse bu kez dava sürecinde oluşacak faizler ve mahkeme masrafları da G.Saray'ın kasasından çıkacak.

abi kovmasınlar adamı A2 takımı hocası diye bir göreve getirsinler. o kadar para vereceksek çalışsın bari.

Tugay Kerimoğlu: "Kulüpten kimseyle görüşmedim. Bana henüz hocalık için gelen bir teklif yok.Gelirse oturup değerlendiririz."

Suanda yonetim ve Prandelli tazminat icin pazarliga baslamis dyolla.

SON DAKİKA - Prandelli yönetimle yaptığı görüşmenin ardından son bölümde idmana katıldı. (Metin Karabaş)

KASA nin ici bos cikti herhalde. Allah belanizi vermesin emi.

Prandelli gönderilmesine gönderilsin ama bazi ismi lazim degil topçu bozuntulari hala 11 oynayacaksa forvet alinmayacaksa Prandelli gitse nolur gitmese nolur. Sadece maç sonu saçmalamalarindan yirtariz.

Vallah yarina a kadar bu hayirsiz kovulmassa, bidaki macta yonetim istifa diye inlemeyen gelip iyi taraftar rolu yapmasin !

Yönetim sabrımızı deniyor galiba

Geri
Üst Alt