Bu Akşam Kovuluyor!

Olum biraz adam olsak varya, bidaki TT arena daki macta 50.000 kisi gitsin, stadi doldursun, sonra 90 dakika boyunca Yonetim Istifa desin bak nasil ertesi gun Prandelli kovuluyor, ama nerdeee..

Bizim resmi siteden beklediğimiz açıklama : Prandelli ile yollar ayrılmıştır.
Onların yaptığı açıklama : Haftanın ürünü kampanyası devam ediyor! T-shirtler sadece 16 lira gel ablacım gel..

En tiksindiğim hoca prandelli Galiba bu gidişle yönetimde en tiksindiğim yönetim olacak

bu akşamdan sonra gider işte,büyütmeyin.twitterda da ota poka inanmayın.

Böyle bir şey çıktı twitterda.Menajermiş.
B3dZFkAIEAAZtVA.jpg:large

Duygun Yarsuvat: "Prandelli istifa etmediği sürece sezon sonuna kadar takımın başında kalacak!"

Duygun Yarsuvat: "Galatasaray'ın mali durumu şu anda bir Teknik direktör değişikliği kaldıramaz!"

Twitter'daki laflar doğru olmayabilir, tarihte böyle bir rezillik duymadım.

Bizdeki hoca kriteri tazminatsiz giden iyi hoca tazminat isteyen kötü hoca sistem Mistem hak getire.

Bizim dede uyuyor galiba artık is yarın sabaha kaldı.

Gerçekten ateşle oynuyorlar. Taraftar bunca zaman sabretmeye çalıştı ama eğer bu noktadan sonra kovmazlarsa çok çirkin şeyler olabilir, sokakta saldıranlar bile olabilir. Tamam anladık profesyonellik vs. ama 3 ay kalıp 2 yıllık para + tüm primleri vs. istemek biraz şerefsizliğe giriyor, orta noktada anlaşmak lazım bir şekilde.

Bu akşam bu herifi göndermezlerse yazıklar olsun o Başkana o yöneticilere Defolup gidin şu kulüpten

Geri
Üst Alt