Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.102
- 51.109
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlardan hoşuna giden oldu mu yoksa bakayım mı biraz daha?teşekkürler üstat gece bakacağım hepsine
reis bakamadım ya bakınca yazacağımBunlardan hoşuna giden oldu mu yoksa bakayım mı biraz daha?![]()
Gerçekçi bir şey ararsan Wargame serisi var Wargame: Red Dragon çok güzeldi. Yine bu ekibin yeni oyunu var haftaya çıkacak; WARNO ve son olarak yine bu türde fiyatına göre başarılı bir seri olan Steel Division var. Bunlara da bakarsınreis bakamadım ya bakınca yazacağım

Üstat Limbo, Little Nightmares tarzı önerebileceğin bir oyun var mıdır?Gerçekçi bir şey ararsan Wargame serisi var Wargame: Red Dragon çok güzeldi. Yine bu ekibin yeni oyunu var haftaya çıkacak; WARNO ve son olarak yine bu türde fiyatına göre başarılı bir seri olan Steel Division var. Bunlara da bakarsın![]()
boş ver reisÜstat Limbo, Little Nightmares tarzı önerebileceğin bir oyun var mıdır?
Wowu hakettin.boş ver reis
Never Alone, Gris var ilk aklıma gelenler. Never Alone zaten bayağı Limbo esintisi sunuyordu galiba. Limbo'yu yapanların diğer bir oyunu Inside var. Zombi temalı Deadlight var. Unravel serisi var, atmosferi çok güzeldir.Üstat Limbo, Little Nightmares tarzı önerebileceğin bir oyun var mıdır?
Türkçe dil desteği de yapılıyor. Dili bir nebze normal oyunlara göre daha ağır. Türkçe oynamak isteyen olursa çeviri durumunu şuradan takip edebilir;Ekli dosyayı görüntüle 147071
Tavsiye olunur.
İleri seviye ingilizce istiyor bazı görevlerde ama kitaplar, diyaloglar inanılmaz özenilerek yapılmış. Böyle oyunlara verdiğim paraya acımıyorum.Türkçe dil desteği de yapılıyor. Dili bir nebze normal oyunlara göre daha ağır. Türkçe oynamak isteyen olursa çeviri durumunu şuradan takip edebilir;
Kesinlikle. Benim de ilgim uzun süredir bu tarz oyunlarda artık. Eskisi gibi shooter oyunlar keyif vermiyor. Açıkçası kafam da kaldırmıyor eskisi gibi her oyunu. Okumak, hikayede kaybolmak daha çok hoşuma gidiyor.İleri seviye ingilizce istiyor bazı görevlerde ama kitaplar, diyaloglar inanılmaz özenilerek yapılmış. Böyle oyunlara verdiğim paraya acımıyorum.
Bende tekrar fallout 1 oynadım geçenlerde. Son yıllardaki oyunlar çok basitleşti. Orta okulda sırf fallout oynayabilmek için ingilizce öğrenmiştimKesinlikle. Benim de ilgim uzun süredir bu tarz oyunlarda artık. Eskisi gibi shooter oyunlar keyif vermiyor. Açıkçası kafam da kaldırmıyor eskisi gibi her oyunu. Okumak, hikayede kaybolmak daha çok hoşuma gidiyor.
Şimdi oyunlar da her şey hazır sunuluyor. Her şey görsel olarak yönlendiriyor, metin sayısı daha az, etkileşimi çok daha yüksek oyunlar ilgi görüyor. İnsanlar galiba artık okumayı pek sevmiyor.Bende tekrar fallout 1 oynadım geçenlerde. Son yıllardaki oyunlar çok basitleşti. Orta okulda sırf fallout oynayabilmek için ingilizce öğrenmiştim![]()

Bu oyunları duymamıştımŞimdi oyunlar da her şey hazır sunuluyor. Her şey görsel olarak yönlendiriyor, metin sayısı daha az, etkileşimi çok daha yüksek oyunlar ilgi görüyor. İnsanlar galiba artık okumayı pek sevmiyor.
Encased diye bir oyun var, yakın zamanda çıktı. Bunu da tavsiye ederim. İlk nesil Fallout oyunlarını seviyorsan bu da hoşuna gidebilir.
Gamedec var yine Disco Elysium tarzında.
@Ahmet Özgün Güven DARQ oh be. Oyun bu, buna da bakarsınNever Alone, Gris var ilk aklıma gelenler. Never Alone zaten bayağı Limbo esintisi sunuyordu galiba. Limbo'yu yapanların diğer bir oyunu Inside var. Zombi temalı Deadlight var. Unravel serisi var, atmosferi çok güzeldir.
Eğer oynamadıysan Ori serisi var ki bence en iyi platform oyunlarından birisi.
Creaks, tamamen el çizimi olan sanatsal bir oyun.
Bir tane güzel bir oyun vardı da, ismini düşünüyorum 10 dakikadır. Bulunca yazacağım :|

Tam olarak aradığım tarza benziyor ahbert kesin bakacağım buna. Bir iki walkthrough izlerim mekanikleri nasılmış.
Oyunları inceledim tam istediğim gibilerŞimdi oyunlar da her şey hazır sunuluyor. Her şey görsel olarak yönlendiriyor, metin sayısı daha az, etkileşimi çok daha yüksek oyunlar ilgi görüyor. İnsanlar galiba artık okumayı pek sevmiyor.
Encased diye bir oyun var, yakın zamanda çıktı. Bunu da tavsiye ederim. İlk nesil Fallout oyunlarını seviyorsan bu da hoşuna gidebilir.
Gamedec var yine Disco Elysium tarzında.
Muthis bir gamepad'dir fakat cikis tarihi bir hayli eski, ona bakmak lazim. Ben F710 kullandim uzun sure, F310'un aynisi ama wireless sadece. Problemsiz bir gamepad.![]()
LOGITECH G F310 4 Tuşlu D-Pad ile Kablolu Gamepad | Lacivert Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G F310 4 Tuşlu D-Pad ile Kablolu Gamepad | Lacivert fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananwww.mediamarkt.com.tr