Çok iyi oyun olmuş PS5'de oynuyorum. Keşke biraz daha mirrors edge gibi skill vs olmadan oynamaya izin verseymiş. RPG elementlerini çok sevmedim oyunda.
Daha başlarındayım ama ilk oyunu aratmayacak gibi. İlk oyunu çok sevmiştim bunu da severek oynayacağım anlaşılan. RPG tarafında pek bir beklentim yoktu açıkçası, hikayeyi şekillendirme falan gibi açıklamalar biraz pazarlama mevzusuydu zaten bence de. Bu oyundan beklentim sağlam parkur mekanikleri ve bol bol uzuv kopartmak 😂

@Can Erden İlk oyun da çok güzeldi, yeri başkadır bende.

@Aras Şimşek

reis f1 direksiyon seti ortalama kaça patlar
çok fena oynayasım var bu aralar
twitch'te izliyorum gaza geldim
Doğru düzgün bir şey istiyorsanız giriş seviyeleri 3000₺+ fiyatla başlıyor. Ama sadece direksiyon olsun, pek bir beklentim yok aracı döndürsün yeter dersen 270 derece bir şey +-1000₺ civarına bulunur bir şeyler ama onunla oynayacağına da gamepad ile oyna daha iyi bence.

F1 için 270 derece bir direksiyon yeterli, başka bir yarış, araç sim oynamayacaksanız 900 derece almak zorunda değilsiniz. Ama eğer bütçeniz varsa güzel bir direksiyon alıp üstüne de F1 Wheel Add-On ile havaya girebilirsiniz. Bütçe söylerseniz ona göre yardımcı olayım. Bu tarz şeylerin ucu bucağı yok çünkü 😄

Doğru düzgün bir şey istiyorsanız giriş seviyeleri 3000₺+ fiyatla başlıyor. Ama sadece direksiyon olsun, pek bir beklentim yok aracı döndürsün yeter dersen 270 derece bir şey +-1000₺ civarına bulunur bir şeyler ama onunla oynayacağına da gamepad ile oyna daha iyi bence.

F1 için 270 derece bir direksiyon yeterli, başka bir yarış, araç sim oynamayacaksanız 900 derece almak zorunda değilsiniz. Ama eğer bütçeniz varsa güzel bir direksiyon alıp üstüne de F1 Wheel Add-On ile havaya girebilirsiniz. Bütçe söylerseniz ona göre yardımcı olayım. Bu tarz şeylerin ucu bucağı yok çünkü 😄
5-10 bin veririm reis
Sağlam bir şey biliyorsan alayım onu
F1 de indirime girmiş hemen yapışayım
Deluxe edition’ın ne farkı var biliyor musun

5-10 bin veririm reis
Sağlam bir şey biliyorsan alayım onu
F1 de indirime girmiş hemen yapışayım
Deluxe edition’ın ne farkı var biliyor musun

Deluxe altta yazanları veriyor. Bence Steam'de yazan fiyat farkını hak eden bir şey sunmuyor. Ana oyun yeterli gibi.

T300RS GT Edition T300RS çok sağlam bir direksiyon, fiyatlar doğal olarak uçtu artık ama şu linkini bıraktığım direksiyonu bir araştırın derim. Fiyatı çok uygun görünüyor, satıcı Amazon Almanya. Ya da motoruna falan çok güvenmesem de G29'a bakabilirsiniz daha uygun fiyata.

1644153687741.webp

1644154185249.webp

Deluxe altta yazanları veriyor. Bence Steam'de yazan fiyat farkını hak eden bir şey sunmuyor. Ana oyun yeterli gibi.

T300RS GT Edition T300RS çok sağlam bir direksiyon, fiyatlar doğal olarak uçtu artık ama şu linkini bıraktığım direksiyonu bir araştırın derim. Fiyatı çok uygun görünüyor, satıcı Amazon Almanya. Ya da motoruna falan çok güvenmesem de G29'a bakabilirsiniz daha uygun fiyata.

Ekli dosyayı görüntüle 150545

Ekli dosyayı görüntüle 150546
reis ben direk f1 direksiyonu alayım diyorum
var mı onlardan bildiğin?

reis ben direk f1 direksiyonu alayım diyorum
var mı onlardan bildiğin?
Doğrudan set olarak yine Thrustmaster markasına bakabilirsin ama böyle bir set alıp üstüne eklenti olarak direksiyonu alabilirsin yani sadece direksiyon simidi. Thrustmaster F1 Wheel Add-On şeklinde aratırsan bulabilirsin onları da

Tamam bu yazdığımdan alman gerekiyor. Bunlar eklenti, F1 Wheell add on şeklinde aratıp bulabilirsin. Ana direksiyon setini alıp bir de bundan alıyorsun benim bildiğim. Onların da zaten direksiyon seti kadar fiyatı var neredeyse. Toplayanlar var bir de, parça parça alıp birleştiriyorlar. YouTube'da var videoları, onlara da bakabilirsin ♥

Geri
Üst Alt