Ben uygurlari pek sevemiyorum renktaş gercekten bahsediyorum bana biraz özümüzden kopmus gibi geliyorlar ki öyleler. Harzemsahlar falan oluyor mu oyunda 2. bir otrar faciası yasatabilirsin:asd:
yok renktaş harzemşah oyun tarihinde çoktan silindiği için yerine başka devletler kurulmuş olarak görünüyor. uygurlar göçebe devletlerin yüz akı olmuş hep. moğol imparatorluğundan, altın orda'ya kadar devlet teşkilatlanmasında görevlendirilmişler. öz'den kasıt son dönemleriyse çin'in esareti altında kopmuş olabilirler. ama niye sana öyle özümüzden kopmuşlar gibi gelmişler bilemedim. anadolu türklerinden farklılık olarak mı kopmuşlar. ben anne tarafından tatar olduğum için bana yakın geliyorlar.

yok renktaş harzemşah oyun tarihinde çoktan silindiği için yerine başka devletler kurulmuş olarak görünüyor. uygurlar göçebe devletlerin yüz akı olmuş hep. moğol imparatorluğundan, altın orda'ya kadar devlet teşkilatlanmasında görevlendirilmişler. öz'den kasıt son dönemleriyse çin'in esareti altında kopmuş olabilirler. ama niye sana öyle özümüzden kopmuşlar gibi gelmişler bilemedim. anadolu türklerinden farklılık olarak mı kopmuşlar. ben anne tarafından tatar olduğum için bana yakın geliyorlar.
ha sen tek tuk kalan topluluk mu diyorsun ben de devlet olan sandım diyorum harzemsahlarla arada nerden baksan 400 sene var 😅 din degisip savasi mavasi salip devam ettiler ya ondan öz

Yapacakları işe tüküreyim,pas benden o zaman..Şu şaçma tarz yüzünden sifuda baydı,iade ettim..Yani yine o zorlukta seçenek yapta,normal seçenek koymak niye bu kadar zor,bu tarz oyunların yapımcılarındaki şu gerizekalıca inadı bir türlü çözemedim..

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sifu bence Souls oyunlarına göre de zordu. İleride zorluk ayarı getirebilirlermiş. Bu arada Sifu'nun Epic fiyatı yükseldi. Humble üzerinden alırsanız hala aynı fiyat. Souls oyunlarını seviyorum ben ama piyasada Souls oyunu yapacağız diye zorluğun dozunu, dengeyi ayarlayamayıp güzelim potansiyelleri baltalıyorlar, sıktı artık güzel temaya sahip oyunların durmadan Souls-Like ya da Rogue-Like olması.

Sifu bence Souls oyunlarına göre de zordu. İleride zorluk ayarı getirebilirlermiş. Bu arada Sifu'nun Epic fiyatı yükseldi. Humble üzerinden alırsanız hala aynı fiyat. Souls oyunlarını seviyorum ben ama piyasada Souls oyunu yapacağız diye zorluğun dozunu, dengeyi ayarlayamayıp güzelim potansiyelleri baltalıyorlar, sıktı artık güzel temaya sahip oyunların durmadan Souls-Like ya da Rogue-Like olması.
Evet sifuyu uygun diye epicden aldım,tarzını öğrenince duplex sürüm denedim, olmayınca epictende oynamadan iade ettim,zorluk ayarı gelirse bakarız duruma göre..Souls tarz oyunlardan nefret ederim,hiç bulaşmam.Elden ring de güzel görünüyor ama şu inat yüzünden çöp oldu gözümde

Evet sifuyu uygun diye epicden aldım,tarzını öğrenince duplex sürüm denedim, olmayınca epictende oynamadan iade ettim,zorluk ayarı gelirse bakarız duruma göre..Souls tarz oyunlardan nefret ederim,hiç bulaşmam.Elden ring de güzel görünüyor ama şu inat yüzünden çöp oldu gözümde

Epic fiyatı 163₺ oldu. Elden Ring ya da herhangi bir FromSoftware oyunu beni rahatsız etmiyor çünkü olayları bu zaten. Güzel de sağlıyorlar o dengeyi. İnatlık bir durum değil yani onlar için ama bu yolu seçmiş ya da sonradan tercih etmiş diğer geliştiriciler için aynı şeyi düşünüyoruz genelde. Souls oyunları güzel yapılırsa verdiği his ve atmosferi çok güzel oluyor. Mortal Shell de güzel bir örnek benim için. Oynarken keyif almıştım. Güzel yapılırsa tadına doyum olmuyor ama kötü örnekleri ya da sadece boş bir zorluk dayatması da hiç çekilmiyor.

Geri
Üst Alt