Middle-Earth Shadow of Mordor 'a oyununa başladım.

assassin's creed hayranı da olduğum için oyunun mekaniklerine alışmakta pekte zorlanmadım. tekrara düşüyor mu evet ama baya zorlayıcı geldi.

%10 kısa bir süre de bitirdim yan görevlere odaklanarak ilerliyorum, en son rise of the tomb raiderda böyle eğlenmiştim :ka:

canli yem yap onu buyuk kedi baligi yakalarsin ama oyunda var mi oyle bir yontem bilmiyorum

bu arada call of the wild angler cikti 50 tl kacirmayin derim cok iyi fiyat steamde
kanka oyun eğlenceli ve hayli detay var fakat yem olarak peynir ve solucan alabildim :red:

South Park: The Stick of Truth, Hard West 2, FIFA 23

South Park Bundle, Steam'de indirimde şu an, kaçırmayın. ♥

Metal Gear Solid 5 oynuyorum. Son zamanlarda oynadığım en keyifli oyun. Metal Gear'in önceki serilerini oynamadığım için hikayesi biraz karmaşık geldi ama zaten bu oyun hikayesi değil oynanışı ile ön planda olan bir oyunmuş. Gizlilik oyunları sevenler bu oyunu kesin oynasın.

Metal Gear Solid 5 oynuyorum. Son zamanlarda oynadığım en keyifli oyun. Metal Gear'in önceki serilerini oynamadığım için hikayesi biraz karmaşık geldi ama zaten bu oyun hikayesi değil oynanışı ile ön planda olan bir oyunmuş. Gizlilik oyunları sevenler bu oyunu kesin oynasın.
Oyunun hikayesi yarım kaldı Kojima - Konami mevzusundan ötürü. Ama dediğiniz gibi oynanışıyla tam bir başyapıt

Konami hâlâ oyun yapıyor mu yav herifler kumar makinesi yapıyorlardı

Video oyunlarındaki en anlamsız detaylar nelerdir

Crysis 3'ün anlamsız kurbağalarıyla başlayalım. Oynanışa fazla bir şey sunmuyorlar, ancak kesinlikle delicesine ayrıntılı. :)

1668582412695.webp

1668582425467.webp

Skryim'in belirli bölgelerindeki kütüklerin üzerinde gezinen karınca sürülerini görebilirsiniz.

1668582479265.webp

Metal Gear Solid oyundaki buz küpleri gerçek zamanlı olarak erime süresine sahipler.

1668582535736.webp

Red Dead Redemption II oyununda binlerce detay var ama bir kaçından bahsetmek gerekirse, ilk olarak hava koşullarına göre at testislerinin büyüyüp küçülmeleridir.
Atların sıcak havalarda terleyeceği için atlardaki eyerin çıkarılıyor olmasıdır.

1668582698792.webp

Son ayrıntı Days Gone'dan gelecek, Deacon'un gözlerini hiç fark ettiniz mi? İlginçtir ki, karanlık ortamlarda da tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi genişliyor.

1668582752044.webp

rdr hakkındaki diğer detaylar;

1. RDR 2’de atınıza bakım yapmazsanız en sonunda yavaşlamaya başlar. Bakım yapmaktan kastımız atınızı taramanızdır. Vaktiniz olmadığını düşünüyorsanız atınızla fırtınada yolculuk yaparken veya büyük göletlerden geçerken onu temizleyebilirsiniz. Tabi biz yine de atınızla olan bağınızı güçlendirmeniz için onunla vakit geçirmenizi öneriyoruz.
  2. Arthur’un kıyafetine bulaşan kan kurur, çamur soluklaşır ve kar erir. Suya girdiği seviyeye kadar kıyafetleri ıslanır.
  3. Atınızın yelesini ve kuyruğunu uzatabilir, kısaltabilir hatta örgü yapabilirsiniz.
  4. Oyunda gördüğünüz her karakterin yüz hareketleri ve mimikleri eşsizdir. Mimikler, farklı insanlar ile "motion capture" kullanılarak yapılmıştır.
  5. Eğer öldürdüğünüz canlıları oldukları yerde bırakırsanız vücutları çürümeye başlar. Çürüyen vücutlar leşçil hayvanlar tarafından işgal edilir.
  6. Opossum isimli hayvanlar korktukları zaman ölü taklidi yaparlar. Arthur’a bile.
  7. Çamur, kar ve toprak üzerinde yürüyen veya üzerine düşen objelerin şeklini alırlar. Karda sürüklediğiniz bir “dead or alive” kontratınız varsa kişinin vücudu kadar karın şekli bozulur.
  8. Arthur’un tırnakları uzayabilir ve içinde kir biriktirebilir.
  9. Uzun süre duş almaz veya saç sakal bakımınızı yapmazsanız çevrenizdeki insanlardan bunu duymaya başlayabilirsiniz.
  10. Yumruk yumruğa kavga ederken veya silahlı çatışma sırasında şapkanızı düşürebilirsiniz. Başka birinin şapkasını ateş ederek çalabilirsiniz. Bazı şapkalar özel olarak nitelendirilirler.
  11. Oyunda iyi veya kötü bir kovboy olacağınızı eylemleriniz ile belirlersiniz. Siz “honor” seviyesi yüksek bir kovboy iseniz Arthur’un rüyaları bundan etkilenir. Aynı şekilde kötülük yapan bir kovboy olarak oynuyorsanız bol bol kâbus görmeye hazır olun.
  12. Cansız bedenlerin üstünü ararken Arthur kendi animasyonunun dışında cesedi de oynatarak resmen üstünü başını arar.
  13. Bir " Point of Interest" noktasına geldiğinde Arthur, kalemini çıkarıp haritada kendisi orayı işaretler.
  14. Nezarete düştüğünüzde çete arkadaşlarınız kefalet ücretinizi ödemeye gelebilirler.
  15. Ayak sesiniz giydiğiniz ayakkabıya ve bastığınız zemine göre gerçek zamanlı olarak fark gösterir.
  16. Atınız ayakta durduğunuz yerden yüksek bir yerde duruyorsa, Arthur atına binerken biraz zorlanır.
  17. Eğer dikkat etmezseniz bağladığınız NPC’ler iplerini çözebilir.
  18. Eğer atınız kirliyken eyerini çıkarırsanız eyerin altındaki temiz at dokusunu görebilirsiniz.
  19. Vahşi hayvanlar rüzgâr sayesinde kokunuzu alıp sizi uzun bir süre boyunca takip edebilir.
  20. Soygun sırasında bandana kullanıp ardından kaçarken çıkarırsanız aranma barınız daha hızlı düşer.
  21. Silahlarınız kirlenir ve tutukluluk yapabilir. Düzenli olarak silahlarınızı temizlemelisiniz. Aksi takdirde isabet oranınız düşebilir veya silahınızı ateşleyemeyebilirsiniz.
  22. Silah sesleri bulunduğunuz alana göre değişir. Dar bir alanda çatışırsanız farklı açık bir alanda veya vadide çatışırsanız farklı ses çıkarır.

yeni nfs oyunu çıkmış

Geri
Üst Alt