Bu arada başında olduğum proje ile ilgili çok yakında güzel haberler gelecek. İkinci Dünya savaşı temalı bir kart blockchain kart oyunu hazırlıyoruz. İleride gelecek kapalı beta için başvurmak isteyen olursa bana özel mesaj atabilir.

Batman üçlemesini (Origins'i de sayarsak dörtlemesini) tamamlayamamıştım ona geri döndüm, Arkham Knight oynuyorum. Daha ilk dakikalardan hepinize adaleti getiricem ulan şerefsizler dedirten bir oyun.
Güzel gidiyordu ama kısa sürede çok yoğun oynadığım için mi yoksa combat mekaniklerinde yetenekli olmadığım için artık sıradanlaşmasından mıdır nedir biraz baydı. Ara verip geri döneceğim daha sonra.

Sıradaki oyunumuz bu ay PS Plus ile verilen Kena.

Bu arada başında olduğum proje ile ilgili çok yakında güzel haberler gelecek. İkinci Dünya savaşı temalı bir kart blockchain kart oyunu hazırlıyoruz. İleride gelecek kapalı beta için başvurmak isteyen olursa bana özel mesaj atabilir.

steame gelcek mi

kards oyunu var onunla benzer mi olacak

steame gelcek mi

kards oyunu var onunla benzer mi olacak
Steam'e sonraki etapta gelecek. Kards'dan çok oynanış olarak Hearthstone'a daha çok benziyor. Oynaması kolay, ustalaşması zor bir oyun olmasını istiyoruz. Yakında daha fazla oynanış videosu ve görsel gelecek onları burada da paylaşırım merak ederseniz.

Steam'e sonraki etapta gelecek. Kards'dan çok oynanış olarak Hearthstone'a daha çok benziyor. Oynaması kolay, ustalaşması zor bir oyun olmasını istiyoruz. Yakında daha fazla oynanış videosu ve görsel gelecek onları burada da paylaşırım merak ederseniz.
hearthstone hiç bilmiyorum ama master duele benziyorsa oynanır, kapalı beta denemek isterim

Bugün başladım çok tatlı oyunmuş, pek uzun da değil ayarında. PS5'te grafikler bayağı iyi, ufak tefek adaptive trigger eklemeleri de yapmışlar. Keyifle bitirilir.
Biraz gecikmeli de olsa bitirdim Kena'yı, baştaki düşüncelerim değişmedi güzel keyifli oyun. Sadece zorluğu bana bir tık fazla geldiği için kolaya alıp bitirdim ;D

Şimdi biraz farklı bir tarz ve konsoldan devam ediyorum, Switch'te Ace Attorney Trilogy'ye bakacağım. Hiç bilmediğim bir oyun, sarmayabilir ama bir görelim.

Ekran görüntüsü 2023-05-03 000419.webp

Cities Skylines - Alanında en iyi oyun olduğunu düşünüyorum, sanıyorum ki rekabet edebilecek bir oyun yok bu türde. Oyunun inanılmaz bir atölye desteği var, sürekli farklı projeler kurduruyor kafasında insanın :) İhtiyacınız olan modları edindiğiniz vakit oyunda çok detaylı projeler tasarlayabiliyor ve tasarımlar yapabiliyorsunuz.

Örnek olması bakımından bir Youtube kanalından video:

Nedense bugün "geçmişteki Knight Online hesabım duruyor mudur hala?" sorusuyla uyandım :unsure:

ID ve pass bilgilerimi unuttuğum için hemen sitesine girip bilgilerimi yeniledim. Hemen geldi ve muhtemelen akşam başlarım gençliğimin katillerinden olan bu oyuna :(

ac35dbd460e9ed51c0e1ae5df7c00026-knightonline.jpeg

Nedense bugün "geçmişteki Knight Online hesabım duruyor mudur hala?" sorusuyla uyandım :unsure:

ID ve pass bilgilerimi unuttuğum için hemen sitesine girip bilgilerimi yeniledim. Hemen geldi ve muhtemelen akşam başlarım gençliğimin katillerinden olan bu oyuna :(

ac35dbd460e9ed51c0e1ae5df7c00026-knightonline.jpeg
Çocukluğumu sömüren yavşak oyun

Geri
Üst Alt