Return-to-Monkey-Island.jpg

orijinal oyunun kreatörü ron gilbert'ın lucasarts ve telltale'den bağımsız yapımı (terrible toybox 2022) , tawsiye etmek isterim

2.1 yaması ile birlikte Cyberpunk 2077'ye geri döndüm. Yaklaşık 40 saatin ardından bir 40 50 saat daha oynarım gibi.
75 saat oldu ana oyunda az görev kaldı Phantom Liberty DLC'ye başladım toplamda 120 saat sürecek herhalde.

masaüstü ile chrome'da açınca windows 98'i seçerseniz masaüstünde eski oyunlar var

ara sıra giriyorum zevkli oluyor

Merkür retrosundaydık son 1 ay yarın bitiyor silip silip yüklediğiniz oyunlar olabilir 😁

GSC olarak toplanıp oyun yapalım. Yazılım işi bende.
Şu oyundan yapabilir misin ? Hapisane konseptinde üyeleri forumda tutmaya çalisacaz ama mahkumlar sarı kiyafetli değil, çıplak olacaklar.

Şu oyundan yapabilir misin ? Hapisane konseptinde üyeleri forumda tutmaya çalisacaz ama mahkumlar sarı kiyafetli değil, çıplak olacaklar.

Bu oyunu oynadım. Çıplak değil de sarı lacivert hapishane kıyafeti giydiririz 😃

Böyle bir oyunu yapmak çok emek ister. Grafikerler lazım. Arayüz tasarımı yapan arkadaşlar lazım. Ses efektlerini, çizimlerini yapan arkadaşlar lazım. Bir oyun stüdyosu gibi senkronize bir şekilde olmalıyız.

Bu oyunu oynadım. Çıplak değil de sarı lacivert hapishane kıyafeti giydiririz 😃

Böyle bir oyunu yapmak çok emek ister. Grafikerler lazım. Arayüz tasarımı yapan arkadaşlar lazım. Ses efektlerini, çizimlerini yapan arkadaşlar lazım. Bir oyun stüdyosu gibi senkronize bir şekilde olmalıyız.
Evet hadi yap en azindan modla bunu

Pall world diye bir oyun var.
Onu indirmekteyim
Deneyelim bakalım

Geri
Üst Alt