- 12 Haziran 2015
- 36.373
- 32.027
- 2.693
Marvel Rivals
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyunu geçen cumartesi bitirdim. Tadı damağımda kaldı.Ekli dosyayı görüntüle 280808
Silent Hill 2: Remastered
Orijinal oyunu sanki hiç oynamamış gibi, 22 yıl önce ilk oynadığımda ne hissettiysem yine aynı şeyleri hissettiriyor. Hasta oldum oyuna. Woodside Apartmanı'ndan kurtulduk derken daha beterine Blue Creek Apartmanı'na düştük. Maria'yla tanışıp bara mara gittik orada kaldım en son. Eski oyundaki Maria'yla olan tuhaf mesafeyi de bir nebze aşmışlar gibi, araya biraz ekstra sahneler konuşmalar koymuşlar. Hastane kısımlarını nasıl yaptılar acayip merak ediyorum.
Sanki acayip bir psikolojik gerilim filminin bizzat içindeymişsin de, bütün sesleri, gıcırtıları duyup, tozlu eşyalara dokunuyormuşsun gibi hissettiriyor. Eski oyundaki enteresan sahneleri biraz daha derleyip toplamışlar, biraz daha anlam kazandırmışlar. Piramit Kafa zaten acayip bir karakterdi daha da psikopat yapmışlar. Daha da ürkütücü ve karakter de ilk görünce bu ne Allah kahretmesin yüz ifadesiyle bakıyor.
Odalara tek tek bakıyorsun, geziyorsun, her odada orijinal bir şeyler yok ama hep o acaba hissi var. O güvelerin uçtuğu odada öyle bir atmosfer vardı ki odadan çıkasım gelmedi. Helal olsun adamlara müthiş bir zeka ürünüdür şu oyun.
Oyunu bilmiyorum ama pc cd-rom logosu mazilere götürdü beni
Bu oyunun seveni çok, ben de merak etmekteyim ama Ghost Of Tsushima henüz bitmedi ve çok da zamanın olmadığı için ilerleyemiyorum. GOT'tan daha iyi mi RDR2?
Bu oyunun seveni çok, ben de merak etmekteyim ama Ghost Of Tsushima henüz bitmedi ve çok da zamanın olmadığı için ilerleyemiyorum. GOT'tan daha iyi mi RDR2?
Hazıranda 2.cisi geliyorAras Kargo Sim;
"Evde olmadığınız için kargonuz teslim edilememiştir!"
Ekli dosyayı görüntüle 284234

Oyun şaka maka ciddi anlamda benim gözümde GotY adayı. Boş vakti olup da türü seven herkesin mutlaka bakması gereken bir yapım olmuş. Dediğin gibi GamePass'e de dahilgecen gün cikan obscur expedition 33 oyunu hayvan gibi puanlar almis
cyberpunk phantom libertyi oynamiyor olsaydim su anda ona bakiyor olurdum
hic beklemedigim anda yilin oyunu cikmis sanirim piyasaya
biraz göz attim enfes duruyor oyun
bos vakti olan herkes bir kere baksin
gamepassa da belese gelmis bu arada