- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
oyun oynayacak ne vaktim ne modum var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de Apex'e yıllardır hiç ısınamadım. Titanfall hızına, aksiyonuna aşık birisiyim ama Apex bana hiç gitmedi maalesef.sbmm ?
Battlefield BR dan beklentim yok ya, BR en guzel apexte
Acilimini oyle bilmiyordum MMR diye bilirdim hep. Ayni sey iste.Ben de Apex'e yıllardır hiç ısınamadım. Titanfall hızına, aksiyonuna aşık birisiyim ama Apex bana hiç gitmedi maalesef.
"Skill Based MatchMaking" berbat bir sistem. Çok tepki çekecek BF için.
Ne zaman bitiyor açık beta, bugun girerim belkiYahu indirsene şu 6'yı![]()
Pazartesi sabah 11 muhtemelenNe zaman bitiyor açık beta, bugun girerim belki![]()
Oo varmıs daha çökerim oyuna benPazartesi sabah 11 muhtemelen
hangi classta oynuyordun dostum cidden zor iş başarıyorsun
Gölgelendirici olayı bir kereye mahsus olmuyor muydu yav?UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection
müthiş bir oyun inanılmaz keyif aldım ama oyunu her açtığımda 10 dk gölgelendiriciler oluşturuluyor ayarlanmasını beklemek zulüm olduğu için oyunu sildim.
öyle olması lazım da bende her açılışta tekrar tekrar yapıyor.Gölgelendirici olayı bir kereye mahsus olmuyor muydu yav?
U4 ve Horizon portlarında doğru hatırlıyorsam her açılışta bunu yapıyorGölgelendirici olayı bir kereye mahsus olmuyor muydu yav?
İlk 6-7 saat sinirden kudurdum. sağolsun @Emir Sato yardımcı olduda oyunun mekaniğini anladım.Hosgeldin![]()
margit zaten noobkillerdir. cok erken geliyor loot yapmazsan.İlk 6-7 saat sinirden kudurdum. sağolsun @Emir Sato yardımcı olduda oyunun mekaniğini anladım.