- 23 Ocak 2019
- 23.462
- 30.510
- 2.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Outer Worlds 2, Türkçe yaması da var.
Most anticipated game: the witcher 4 hea
Most anticipated game: the witcher 4 hea
Alt başlığı göz önünde bulundurarak ben GTA6'nın sektörde çığır açacak yenilikler getireceğini düşünmediğim için daha teknolojik, UE5'in yüzü olacak bir oyun olan Witcher 4 dedim. Zaten şahsi olarak GTA 6 için de aşırı bir heyecanım yok.

Witcher i da bekliyorum baya bu arada

Yazı kasim yapmalari baya sövdürdü yalan yokAlt metnine bakalım o oylamanın lütfen. Üstüne bir de ilk duyuru fragmanı geleli 2 yıl olmuş. Çıkartsınlar bir zahmet, sözde şu an oyunu oynuyorduk
Ekli dosyayı görüntüle 308547

Gerilimi falan net iyi de oyun demek biraz tartışılır.UNTİL DAWN oynadım .... FENA değil ......
Gerilimi falan net iyi de oyun demek biraz tartışılır.
Fanboyluk yapıyorum yoksa oylarımın bir ciddiyeti yokHer şeye ok ama best narrative değil kesinlikle. Oyunun son çeyreği ve finali bence aşırı zayıf. Hani DLC veya 2. oyunu oynuyorum gibi hissettim. Bir de Dispatch kesinlikle bu ödülü hak ederdi bence.
böyle bilimkurgu içeren mass effect, fallout, outer worlds gibi fps/tps oyunları seviyorum. bizim uzay sevdamız STAR WARS filmleriyle ile başladı.bu oyunun estetigi cok garip ya
hersey cok yapmacik duruyor, oyunun hikayesini ve atmosferini ciddiye alamiyorum![]()