1764527642563.webp
source.gif

Most anticipated game: the witcher 4 hea

Alt başlığı göz önünde bulundurarak ben GTA6'nın sektörde çığır açacak yenilikler getireceğini düşünmediğim için daha teknolojik, UE5'in yüzü olacak bir oyun olan Witcher 4 dedim. Zaten şahsi olarak GTA 6 için de aşırı bir heyecanım yok.

Alt başlığı göz önünde bulundurarak ben GTA6'nın sektörde çığır açacak yenilikler getireceğini düşünmediğim için daha teknolojik, UE5'in yüzü olacak bir oyun olan Witcher 4 dedim. Zaten şahsi olarak GTA 6 için de aşırı bir heyecanım yok.

:asd:

Her şeye ok ama best narrative değil kesinlikle. Oyunun son çeyreği ve finali bence aşırı zayıf. Hani DLC veya 2. oyunu oynuyorum gibi hissettim. Bir de Dispatch kesinlikle bu ödülü hak ederdi bence.
Fanboyluk yapıyorum yoksa oylarımın bir ciddiyeti yok :asd:

Dispatch kesinlikle benim de favorim. Critical Role ekibinin elinin değdiği her şeye hayran kalıyorum zaten.

bu oyunun estetigi cok garip ya

hersey cok yapmacik duruyor, oyunun hikayesini ve atmosferini ciddiye alamiyorum :(
böyle bilimkurgu içeren mass effect, fallout, outer worlds gibi fps/tps oyunları seviyorum. bizim uzay sevdamız STAR WARS filmleriyle ile başladı.

Geri
Üst Alt