- 29 Ocak 2011
- 47.447
- 19.161
- 2.898
eved teknik bi yorum getirebilirrpg tarzi pek bilmedigim sey ama onu @Emir Sato daha ii bilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eved teknik bi yorum getirebilirrpg tarzi pek bilmedigim sey ama onu @Emir Sato daha ii bilir
150 liraya valhalla mı yoksa bu mu bakanı m
copWitcher 3 hikaye bölümü bitti. DLC bölümlerine başladım.
Fortine oynarken babam odama girdi. Oğlum sen gay misinn? Söyle bilelim dedi.
Hayir babacim ne alaka dedim tedirgin bir ses tonu ile..
Bir anlik sessizlik oldu ve oğlum adam gibi mafia 1 definitive edition oynasa dedi.
Bende heee tamam tamm oynarim deyip mafia 1 i kurdum suan oynuyorum. Gay olduğumu anladı diye çok korktummm. Babamın üzülmesini istemem çünkü 2 damarında stent takili gerçekten riskli bir hasta.

Hey gidi hey kutu kutu masaustu setuplarimi, karakter tablo kagitlarimiz vardi....planescape torment
Bu hikayeye gore gay olman faktoru haricinde , kredi kartindan kim kardashian skini ve cesitli baska seylere ne kadar para verdigini ogrenmemis olmasi daha buyuk sorusturlmasi gereken kisimFortine oynarken babam odama girdi. Oğlum sen gay misinn? Söyle bilelim dedi.
Hayir babacim ne alaka dedim tedirgin bir ses tonu ile..
Bir anlik sessizlik oldu ve oğlum adam gibi mafia 1 definitive edition oynasa dedi.
Bende heee tamam tamm oynarim deyip mafia 1 i kurdum suan oynuyorum. Gay olduğumu anladı diye çok korktummm. Babamın üzülmesini istemem çünkü 2 damarında stent takili gerçekten riskli bir hasta.