god-of-war-2-button-1641590949211.jpg

mükemmel ya hu

ilk oyundaki gibi tımarhanelik challengelar yoktur inş, ona da bayıldım tabii ama bu daha iyi bi oyun gibi görünüyor şimdilik

bunu hard modda oynayan kafamı s**** diyebilirim sadece

bu kadar küfür ettiğim bi oyun hatırlamıyom (gow 1 hariç)
ardı arkası kesilmeden üst üste 1000 tane zaman kısıtlamalı puzzle mı olur bi oyunda

1000 tane düşmanı kesip ölürsen hiçbişey yapmamış gibi taaa en başa dönüyorsun, milisaniyelik tek bi refleksif gecikme 10 dakikana mal oluyor. oyuna kötü demiyorum ama eğlendirmekten çok sinir harbi üretti. neyse bitirdim.

ardı arkası kesilmeden üst üste 1000 tane zaman kısıtlamalı puzzle mı olur bi oyunda

1000 tane düşmanı kesip ölürsen hiçbişey yapmamış gibi taaa en başa dönüyorsun, milisaniyelik tek bi refleksif gecikme 10 dakikana mal oluyor. oyuna kötü demiyorum ama eğlendirmekten çok sinir harbi üretti. neyse bitirdim.
Bu oyun gerçekten güzel, izlemesi bile

Oyun esnasında hamını mamını diyerekten tepkiler vermiş gibisin üstad

Geopolitical Smilator oynuyorum arada. China ya da Abd alıp Trump gibi takılıyorum.

Geopolitical Smilator oynuyorum arada. China ya da Abd alıp Trump gibi takılıyorum.

An itibariyle pes 2021 oynuyorum. Lig açtım; anderlechti eski şanlı günlerine döndürmek için şampiyon yapacağım.

Geri
Üst Alt