Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 16.751
- 18.530
- 2.323
Ahahaha çok iyi , sen bu senaryolara hız ver kuzen ayrı bi konusu olsun orda toplanırız akşamları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
mükemmel ya hu
ilk oyundaki gibi tımarhanelik challengelar yoktur inş, ona da bayıldım tabii ama bu daha iyi bi oyun gibi görünüyor şimdilik
Bu oyun gerçekten güzel, izlemesi bilebunu hard modda oynayan kafamı s**** diyebilirim sadece
bu kadar küfür ettiğim bi oyun hatırlamıyom (gow 1 hariç)
ardı arkası kesilmeden üst üste 1000 tane zaman kısıtlamalı puzzle mı olur bi oyunda
1000 tane düşmanı kesip ölürsen hiçbişey yapmamış gibi taaa en başa dönüyorsun, milisaniyelik tek bi refleksif gecikme 10 dakikana mal oluyor. oyuna kötü demiyorum ama eğlendirmekten çok sinir harbi üretti. neyse bitirdim.
Oyun esnasında hamını mamını diyerekten tepkiler vermiş gibisin üstadbunu hard modda oynayan kafamı s**** diyebilirim sadece
bu kadar küfür ettiğim bi oyun hatırlamıyom (gow 1 hariç)
ardı arkası kesilmeden üst üste 1000 tane zaman kısıtlamalı puzzle mı olur bi oyunda
1000 tane düşmanı kesip ölürsen hiçbişey yapmamış gibi taaa en başa dönüyorsun, milisaniyelik tek bi refleksif gecikme 10 dakikana mal oluyor. oyuna kötü demiyorum ama eğlendirmekten çok sinir harbi üretti. neyse bitirdim.
Müthiş gözüküyor yav. Bir de yanlış fiyatlandırma ile çıkar da erkenden çökersek tadından yenmez.
Konsol'da mı?An itibariyle pes 2021 oynuyorum. Lig açtım; anderlechti eski şanlı günlerine döndürmek için şampiyon yapacağım.
Nasıl?Nioh 3 demo'su gelmis beyler
deneyelim
Nasıl?