burda kutulu oyun devri bitti ya herkes online alıyor.

ben bu sekilde zararsiz elden cikariyorum olm
yoksa bu yüksek paralarla bas edemezsin
simdi de sirada 007 var bakalim

donanimhaberde ikinci el dijital hesaplar da mevcut ama
illa her oyunu dijital alirken full fiyata almak zorunda degilsin
oraya bak cok uygun fiyata yeni oyunlar bile satiliyor

Yaniliyorsun.

Eski ps modelleri ve oyunlarini aliyor millet yenilerine parasi yetmedigi icin.
ucuz diye digital versiyonlar satılıyor daha çok, bende cdli sürüm var o ayrı. sürücüsü olmayan mecbur online mağazaya bağlı.

ucuz diye digital versiyonlar satılıyor daha çok, bende cdli sürüm var o ayrı. sürücüsü olmayan mecbur online mağazaya bağlı.
Bende cdli vardi - bilerek oyle almistim.

Elden cikarirken o satiyor. Ucuza kutulu oyun bilabiliyorsun. Ama psn storeda her daim oyle uygunluk yok hatta uber pahali

Nasıl oyun peki?
Daha oturamadim yav basina. Demo fenda degildi ama alismak da lazim. Cok falza heroes 3 ve heroes 5 aliskanligi var, bir anda yeni grafik ve duzen garip geliyor.

Bugun single player kismini oynarim. Oyun alisinca direkt pvp secenegi zaten oyunu cekici kiliyor. 3 tane modu var denemeden bir sey diyemem.

Ama en populeri 3 gundur tek hero ile 1v1 kapisiyorsun. Modlu heroes 3 te oyle ruslarin basindan ayrilmadigi. Ayni modu entegre etmisler iste.

En buyuk unsur ama Heroes cok eski konsept , bugun ayni lezzeti verir mi gunumuz oyun mantiginda gorecegiz. Oyundsn bagimsiz boyle bir unsur da var bence.

Daha oturamadim yav basina. Demo fenda degildi ama alismak da lazim. Cok falza heroes 3 ve heroes 5 aliskanligi var, bir anda yeni grafik ve duzen garip geliyor.

Bugun single player kismini oynarim. Oyun alisinca direkt pvp secenegi zaten oyunu cekici kiliyor. 3 tane modu var denemeden bir sey diyemem.

Ama en populeri 3 gundur tek hero ile 1v1 kapisiyorsun. Modlu heroes 3 te oyle ruslarin basindan ayrilmadigi. Ayni modu entegre etmisler iste.

En buyuk unsur ama Heroes cok eski konsept , bugun ayni lezzeti verir mi gunumuz oyun mantiginda gorecegiz. Oyundsn bagimsiz boyle bir unsur da var bence.
hala 700 mü bu arada? Ben baya seviyordum bu oyunu

hala 700 mü bu arada? Ben baya seviyordum bu oyunu
Bakayim editlerim simdi

Dedigim gibi en buyuk olayi baska bir playltform ve araci olmadan multiplayer entegre edilmis olmasi gecmis oyunlara gore.
Ranking sezon mezon hepsini yaparlar burdan
Edit: hala devam ediyor gorunuyor

PS5'e gelmesini bekliyorum
oyun 3 yildir early access'te, kafayi yersin
Early access olayi gorundugund gore degisti bence aslinda.

Tarkov kac sene sonra release oldu
Valheim 5 yildir early access ama millet oyunu bitirdi, sadece son kisminin gelmesi bekleniyor 1.0 da

Pazarlama formatina donustu daha cok "early access" . Satislar baslasin, gelen butceyle oyunu gelistirmehe devam edelim buir yandan oyuncu feedbacki alarak mantigi hakim.

Geri
Üst Alt