strateji olunca oynadığım bir gerçek fakat anlamadığım daha gerçek :D

Strateji ben de çok severim ama Total War (temel mantığı Crusader Kings'e benziyor ama grafikler oynanış falan çok daha iyi) varken diğerleri tatmin etmiyor :yenieek: Strateji oyunları başta karışık gelir genelde oynadıkça alışırsın bide Youtube'da 2-3 tane oynanış videosu izle çözersin oyunu ben CK2'yi çok oynamadığım için yardımcı olamam fazla..

Strateji ben de çok severim ama Total War (temel mantığı Crusader Kings'e benziyor ama grafikler oynanış falan çok daha iyi) varken diğerleri tatmin etmiyor :yenieek: Strateji oyunları başta karışık gelir genelde oynadıkça alışırsın bide Youtube'da 2-3 tane oynanış videosu izle çözersin oyunu ben CK2'yi çok oynamadığım için yardımcı olamam fazla..

total warda var :D
o zaten efsanedir, o daha kolay diğerlerine göre, diğer oyunlar çok daha fazla ayrıntı içeriyor

GenerAls Commando Conquers

liseliler bilmez.

Real Boxing

header.jpg

dark souls ne kadar zor bir oyunmuş daha başlarda takılıyorum çok işim var çok

fbli bir oc idi
forumun kurucusu olmasi lazim
fbli oyunculara laf atana ceza veriyordu galiba
öyle bir seyler hatirliyor gibiyim

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

2 gündür bu abiyi araştırıyorum bende bu minvalde şeyler duydum GSCimbomu bir febeşlinin kurması hayli ilginch bir durum.

Cm 03-04

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 gündür bu abiyi araştırıyorum bende bu minvalde şeyler duydum GSCimbomu bir febeşlinin kurması hayli ilginch bir durum.

onun allah belasını versin.Kaç kere kapışıp ceza yemiştim.Hatta en sonunda 3 ay falan ceza verdi bana.Çok eski mevzu bu.Barcelona formalı fotografı vardı.

Hatta o kadar eski.Ben liseye gidiyordum.Şuan 27 yaşındayım anasını satıyım.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt