Abi ben seni boşta olan uçaklar ile oynuyordur diye tahmin etmiştim.
Yok be Kenan ben Aprona inince kulaklarım sızlıyor. Apronda çalışan tüm emekçi kardeşlerimiz bu sıkıntılara maruz kalıyor. Eskiden görev yapmıştım. Şimdi pek inmiyorum.

Mobile Legends

Sıklıkla oynuyorum. Favorim 'Flywheel', nick'im ' Italian Stallion ' kendinizi tanıtırsanız güzel oyunlar çıkarabiliriz.

jumanji-2017.jpg

Hollow Knight

Gayet iyi oyun (y)

rocket league
grandmastere girmek neden bu kadar zor *kufur*

bubble-shooter.jpg

sıkıntılı zamanlarda derin düşünmek için birebir.:ka::ka::ka::hat:

FAzla kafa açma gerektirmez. Bir süre sonra bisiklette pedal çevirmeniz gerektiğini unutarak gitmek gibidir..
Oyuna başlamak için RAM i(Kafayı/düşünceyi) temizlersiniz ve oyuna başladıktan bir süre sonra herşey kendi kendine otomatik akarken; temiz kafayla (Hiç düşünce olarak ;D:asd:) neye isterseniz, sadece ona kosantre olarak düşünebilirsiniz.

Web den flash olarak indirip flash formatında exe ye ripleyin.. Exe yi çalıştırınca flash tabanlı olarak otomatik açılır...

GooGle - Flash To Exe

Son düzenleme:
Ne ara o seviyeye geldin la daha geçen sana başlarda sabret iyice öğrenince zevkli oluyor falan diyordum ben :D
eski evimde durdugum zamanlardada oynardim karsim ben bunu oluyor 3 sene bir ara diamond 3'e bile yukselmisdim simdi goldlarda surunuyorum.
bu ara rainbowu aldim indirdim kanka :D

eski evimde durdugum zamanlardada oynardim karsim ben bunu oluyor 3 sene bir ara diamond 3'e bile yukselmisdim simdi goldlarda surunuyorum.
bu ara rainbowu aldim indirdim kanka :D

O zaman sen değildin yav o başkasına demiştim onu RL için. Ben Rocket League yazmıştım buraya sen de hangi platform diye sormuştun galiba şimdi hatırladım..

Rainbow da hayırlı olsun ben 6-7 aydır oynayamıyorum valla özledim..

O zaman sen değildin yav o başkasına demiştim onu RL için. Ben Rocket League yazmıştım buraya sen de hangi platform diye sormuştun galiba şimdi hatırladım..

Rainbow da hayırlı olsun ben 6-7 aydır oynayamıyorum valla özledim..
Baskasi olabilir evet :D su rocketid isi beni heycanlandiriyor bazi arkadaslarim var rl takilan ama hepsi pc
Ben daha oynayamadim aasdasdasd ama guzel biseye benziyor

ne oynuyorsun bu aralar

Geri
Üst Alt