Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.803
- 19.407
- 2.193
Üzdü...Mafia III
evet.
Reis Mafia III nedir Mafia II dururken ? bir daha baştan başla bitir Mafia II 'yi yine de Mafia III olanı oynama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üzdü...Mafia III
evet.
Game pass e üye olunca aylık 60 TL ye tüm oyunlar oynanıyor değilmi yoksa birde oyuna ayrı paramı veriliyor
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Peki sağol renktas sony den xbox a geçme nedenim olacak bu gamepassGampass kütüphanesindeki oyunlar oynanır 200 küsür tane var, Forza Horizon 4, PES 19, Gears 5, Halo, Mortal Combat vs.
Mafia 1 mi 2 mi hangisiydi hatırlamıyorum araba kullanamiyodum dogru duzgun bi bölüm açıldı zamana karsi arabayla getir götür yaptırıyordu, sövmekten boğazlarım yırtıldı resmenÜzdü...
Reis Mafia III nedir Mafia II dururken ? bir daha baştan başla bitir Mafia II 'yi yine de Mafia III olanı oynama
Mafia 1 mi 2 mi hangisiydi hatırlamıyorum araba kullanamiyodum dogru duzgun bi bölüm açıldı zamana karsi arabayla getir götür yaptırıyordu, sövmekten boğazlarım yırtıldı resmendelirtti beni hic de sevmem zamana karşı görevleri
sonradan alistim ama araba fiziğine
![]()